Egensevej 17, Ollerup, 5762 Vester Skerninge

EN EJENDOM SOM OVERRASKER NÅR DU BESØGER DEN

I Ollerup med kig over markerne, er denne gennemrenoverede ejendom beliggende nær alle dagligdagens fornødenheder. Taget er skiftet i år og der er efterisoleret. Vinduerne er skiftet til træ / alu, stuen er udgravet/isoleret og med gulvvarme i skibs plankegulvet, ligesom oliefyret er udskiftet med et moderne træpillefyr etc. Hvis du venter længe nok er huset vandskuret, så "looket" når du ankommer også er moderne og ellers vil der kun være en have at sætte sit præg på.

Boligen er indrettet med bryggers / baggang m. adgang til et børneværelse og et dejligt køkken i åben forbindelse med stuen, som har udgang til haven og et skønt lysindfald. Fra stuen er der adgang til soveværelse og et stort værelse (tidl. 2. værelser, som er nemme at reetablere) samt renoveret badeværelse med karbad.

Herudover er der et 18 m2 stort anneks, som er godkendt til bolig. Her er installeret et the-køkken (afløb dog ikke tilsluttet kloak) og er en pragtfuld teenagebolig / spillerum / behandlerrum, hvis du er terapeut af den ene eller anden art - En bygning som har mange anvendelsesmuligheder.

Herudover er den murede garagebygning indrettet til fyrrum, hvor træpillefyret er placeret og der er selvstændigt rum, som anvendes / er indrettet som spillerum med lydisolering.

Fra ejendommen er der få minutters gåafstand til dagligvareindkøb, skole og daginst. samt det smukke område omkring Ollerup Sø. Her er 10 min., kørsel til motorvejen og Svendborg by.

EN GENNEMGRIBENDE MODERNISERET EJENDOM, HVOR KUN HAVEN KRÆVER EN KÆRLIG HÅND OG EN VANDSKURING HVIS FACADER SKAL MODERNISERES!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.