Bjarkesvej 4, Thurø, 5700 Svendborg

BLÅBY - OPRINDELIG, MEN VELHOLDT VILLA MED 42 M STOR UDESTUE OG ANDEL I STRANDPARCEL MED BÅDEBRO

I det attraktive Blåby, er denne 1-plans villa beliggende på en stille vej, kun 2. min gang fra vandet og den lille hyggelige strandparcel med bådebro, hvor båden kunne ligge fortøjret, eller kajakken sættes i vandet, inden en pragtfuld tur i kajakken rundt om øen tager sin begyndelse. Ejendommen fremtræder oprindelig, men her er 3. gode børneværelser, to badeværelser, flotte parketgulve, en stor udestue og en stor garage samt et lille kik til vandet, hvor du fornemmer nærheden til det sydfynske øhav.

Boligen er indrettet med en rummelig vinkelopholdsstue med brændeovn og udgang til havestuen, oprindeligt spisekøkken m. udgang til udestuen, entre/fordelergang med adgang til dejligt stort soveværelse m. skabe, stort badeværelse m. karbad. Herudover er der baggang m. naturgasfyr og børneafd. med 3 rigtig gode værelser og et badeværelse m. bruseniche. - Overalt i boligens opholdsrum er der parketgulve.

Her er en stor udestue m. udgang til haven, en stor garage og en dejlig lukket sydvest orienteret have.

På Kukkervænget er man med i en lille hyggelig strandparcel med bådebro og hvor der kunne være mulighed for at have båden liggende, ungerne kan bade, der kan fiskes krabber og kajakken sættes i vandet - Et rigtigt hyggeligt sted at nyde eftermiddagskaffen inden et hop i bølgen blå.

Ejendommen er beliggende i rolige omgivelser tæt ved vandet, stien langs med vandet fra Røgeriet og helt til Øens hyggelige sejlklub, hvor man på turen passerer skibsværfter og de mange bådebroer. Det tager ca. 5.min på cyklen at nå idrætshal, boldbaner, skolen og yderligere et par min. tråd i pedalerne, så når du Øens populære bagermester og dagligvareindkøb hos Kim & Lene i Spar.

EN VELBELIGGENDE STARTBOLIG FOR BØRNEFAMILIEN

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.