Sanddalsvænget 18, 5700 Svendborg

SÆRDELES VELHOLDT VILLA MED RIGTIG GOD BELIGGENHED PÅ LUKKET VÆNGE

Er du på udkig efter en 1-plans villa, med en attraktiv beliggenhed på lukket vænge, tæt på alle hverdagens fornødenheder, er her et rigtigt godt bud. Indkøb, skole, børnehave, idrætsfaciliteter etc. ligger inden for ganske kort gå-/cykelafstand. Villaen har haft samme ejer de sidste snart 50 år og det er tydeligt at det er en ejendom, som sælger har passet godt på, hvor alt fremstår særdeles velholdt inde som ude.

Planløsningen siger bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, fordelergang med adgang til fint badeværelse med brus samt adgang til ejendommens 2 værelser, hvoraf de ene nemt kan opdeles så man får 3 gode værelser. Endvidere er der stor dejlig stue med udgang til sydvest-vendt have-/udestue (ej registreret), samt pænt køkken.

I indkørslen finder du et rigtigt godt lille værksted/muret garage med redskabsrum, ligesom her er carport med tilkørsel direkte fra vejen.

Haven er yderst velanlagt med frugttræer, flotte blomster og buske og her er både morgensolsterrasse mod øst og terrasse/havestue mod syd-/sydvest, hvor solen kan nydes hele dagen. Her er også drivhus (ej reg.) og lille nyttehave, hvor egne grøntsager mv. kan dyrkes.

Tæt på alt og du er på motorvejen inden for 10 min., hvis du jobber udenbys.

EN SUPER BOLIG I ATTRAKTIVT KVARTER.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.