Vilhelmskildevej 7, 5700 Svendborg

KLASSISK MURERMESTERVILLA 5. MIN. GANG FRA CENTRUM, MEN VÆK FRA BYENS LARM OG TRAFIKSTØJ

På en stille vej i den attraktive del af Vestre bydel, kun 5. min. gang fra gågadenettet, ligger denne smagfuldt indrettede rødstensejendom, som har gennemgået en forvandling de sidste år. Alt fremtræder i indflytningsklar stand, overalt med højt til loftet og fornemt lysindfald på de flotte pitch pine plankegulve, som ligger overalt i ejendommen. Her er garage, rigtig gode parkeringsforhold og en hyggelig velanlagt have.

Stueplan er indrettet med meget stort køkken / alrum, hvor der er udgang til syd-/vestvendt terrasse og et dejligt kik over haven. Her er opholdsstue med væghængt brændeovn, kontor/værelse og entre med opgang til 1. sal. samt nedgang til den rigtig gode kælder.

1. sal er indrettet med 3.dejligt rummelige soveværelser og et ældre velholdt badeværelse med bruseniche.

Den rigtig gode kælder indeholder dejligt badeværelse med bruseniche, stort "teenageværelse" (ej reg. til bolig), et dejligt stort vaskerum med fjernvarmeinst., viktualierum og et nyrenoveret depot-/værkstedsrum, som kunne være "teenageværelse" no. 2..

Herudover har vi en stor garage med bagvedliggende udhus-/værksted, en hyggelig og velanlagt have med flere hyggekroge, bålplads mv.

Vi ligger på en stille vej midt i byen, 5. min gang fra gågadenettet, skole, daginstitution og dagligvareindkøb. Det tager 10. min på cyklen at nå til sportsmekkaet omkring SG-Centret, med badeland, tennisbaner og boldklubben SFB mv . Hvis du jobber udenfor byen, er du på motorvejen 2. min. efter du er kørt ud af garagen!!

EN VIRKELIG SKØN OG PRÆSENTABEL EJENDOM PÅ EN ATTRAKTIV ADRESSE DOWN TOWN

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.