Kukkervænget 26, Thurø, 5700 Svendborg

SUPER FÆLLESAREAL VED VANDET, 158 M2 BOLIG I 1. PLAN OG 90 M2 GOD KÆLDER

I 2. række og kun 25. m fra det skønne fællesareal ved vandet, hvor skibet kan ligge fortøjret, kajakken sættes i vandet og hvor der kan hoppes i bølgen blå, sommer og vinter, er denne rummelige villa beliggende for enden af et lukket vænge. Det er en særdeles velholdt ejendom, hvor de fleste vinduer er skiftet. Her er 3. badeværelser, sauna og en god kælder bl.a. med et stort "teenage-værelse" etc.

Stueplan er indrettet med dejlig stor vinkelopholdsstue med brændeovn, flotte egeparketgulve og udgang til overdækket terrasse. Her er ældre spise køkken med udgang til terrassen, entre/fordelergang med klinkegulv, dejligt soveværelse m. udg. til terrasse, velholdt badeværelse med karbad og brus. Endvidere er der ungeafdeling med 3. gode børneværelser (de to er lagt sammen, men kan nemt reetableres), velholdt badeværelse med bruseniche og baggang m. nedgang til kælder.

Kælderen, som er i god stand indeholder, stort "teenageværelse" / gildesal, værkstedsrum, store disponible-/bryggersrum, viktualierum, "wellnessafd." med badeværelse med bruseniche og sauna. - En rigtig fornuftig kælder. (ej boligareal)

Her er dobbelt carport og en overkommelig have, så livet kan leves på fællesarealet, hvor ungerne fisker krabber, bader, grillen tændes i aftensolens skær, på vandet i sejlbåden eller i kajakken en tur rundt om vores skønne Ø.

Du kommer til at bo i et lukket vænge tæt ved vandet og kun 5-8 min. cykelafstand fra skole, sportsplads,sejlklub, bager og dagligvareindkøb i Spar, - Alt ligger lige om hjørnet, og fritiden kan bruges i familiens skød, istedet for at hente og bringe.

EN VELBELIGGENDE EJENDOM, SOM FREMTRÆDER NÆRMEST OPRINDELIG, MEN I SÆRELES GOD INDFLYTNINGSKLAR STAND

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.