Vindeby Sundvej 6, 5700 Svendborg

SUPER BELIGGENHED PÅ BØRNEVENLIG VEJ, SOM SLUTTER PÅ FÆLLESAREALET VED VANDET

På en stille villavej i populære Vindeby er denne helt igennem indflytningsklare bungalow attraktivt beliggende, med udsigt til fællesarealet ved vandet og Svendborg by på den anden side af sundet. Her er få minutters gang til lystbådehavnen, slagtermester og søndagsmorgenkrydderen hos bageren. Dagligvareindkøb, skole og idrætsfaciliteter ligger 5. min cykelafstand fra ejendommen.

Planløsningen siger dejligt stort køkken / alrum, rummelig stue med udsigt til sundet, entre med trappe til 1. sal, nedgang til kælderen og adgang til gæstetoilet.

1. sal er indrettet som udsigtsstue med udgang til altan,. - Denne etage kunne forholdsvis nemt ændres til at indeholde to gode soveværelser.

Den gode kælder indeholder to soveværelser, som er godkendt til bolig, velholdt badeværelse med bruseniche, værkstedsrum m. naturgasfyr, og viktualierum. - En rigtig god kælder.

Herudover er der carport, udhus og overdækning, en overkommelig have og en dejlig udsigtsterrasse, hvor eftermiddags-/og aftensolen bager.

Det skønne fællesareal med både-/ og badebro, lige overfor "byen" hvor færgerne ankommer, er et herligt sted at nyde eftermiddagskaffen, snuppe en dukkert efter dagens dont sammen med ungerne. Her kan "skivet" ligge fortøjret og kajakken sættes i vandet inden en skøn tur tager sin begyndelse,

SÆLGER ER FRAFLYTTET EJENDOMMEN, SÅ DER ER MULIGHED FOR HURTIG OVERTAGELSE!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.