Rønnevænget 6, 5883 Oure

GOD BELIGGENHED PÅ LUKKET VÆNGE, MED UDSIGT OVER MARKER OG FÆLLESAREAL - NYT GASFYR I 2020

På lukket vænge centralt i Oure, finder du denne skønne ejendom, som sælger har fået opført i 2004. Her er god plads inde som ude, og med hele 5 værelser er ejendommen ideel for den pladskrævende familie. Få meter fra ejendommen findes vejens fællesareal, hvor der er mulighed for fri leg, boldspil, fællesarrangementer mv.

I ganske kort afstand fra ejendommen ligger den lokale friskole til 9. Kl. med børnehave og vuggestue, og den kommunale børnehave, ligesom der ikke er langt til de berømte Oure-skoler med efterskole, kostgymnasium og højskole.~
Her er et aktivt landsbymiljø med flere spisesteder og blot 5 min. kørsel til indkøb i Skårup, Hesselager og Gudme og 12 min. til Svendborg. Her er gode busforbindelser til både Svendborg og Nyborg.

Planløsningen siger rummelig entre/bryggers med videre adgang til dejlig, stor stue med spiseplads og udgang til 50 m2 stor syd-vestvendt terrasse, hvor solen kan nydes hele dagen og aftenen med. Fra stuen er der adgang til et lyst, funktionelt køkken (tidligere køkken-alrum kan nemt genetableres) og videre adgang til husets børne-afdeling med badeværelse/ gæstetoilet og tre gode værelser, hvoraf det ene har adgang til terrasse og have. I den anden ende af huset er der fra stuen adgang til forældre-afdeling med 2 værelser, hvoraf det ene har adgang til et stort forældrebadeværelse.
Her er centralstøvsuger, der er perfekt til allergivenlig rengøring, og gulvarme i det meste af boligen.
I carporten er der adgang til 20 m2 stort isoleret og opvarmet værksted med plads til motorcyklen og hobbyaktiviteter. Der er desuden drivhus i haven, hvor grøntsagerne kan dyrkes, og hvor haveredskaberne kan opbevares i et nyere 10 m2 stort haveskur.

En super ejendom, som er lige til at flytte ind i, og som ikke kræver det store vedligehold de næste mange år, og hvor nærområdet byder på alt fra børnevenlig badestrand ved Elsehoved over svømmehold i den lokale svømmehal til tophåndbold i Gudmekongens Hal.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.