Stenbukken 81, Rantzausminde, 5700 Svendborg

PANORAMAUDSIGT TIL SVENDBORG SUND OG REKREATIVT OMRÅDE FRA ARKITEKTTEGNET FAMILIEVILLA PÅ LUKKET VÆNGE

På et roligt attraktivt vænge og kun få min. gåafstand til skole, idrætshal og boldbaner mv., er denne smukke arkitekt tegnede villa beliggende, omgivet af grønne områder og smukkeste udsigt til Svendborg Sund. Her er solcelleanlæg, lader til elbilen, brændeovn, genvækst-/og kalofere varme, vandskurede vægge, flotte planke-/ og klinkegulve samt rustikke lofter, i denne smukke kvalitetsvilla, som absolut er et besøg værd.

Ejendommens stueplan på 132 m2 fordeler sig på pragtfuldt køkken / alrum med udsigt til sundet og udgang til den store udsigtsterrasse. Her er dejlig opholdsstue med loft til kip, brændeovn og skydedørsparti til det skønne orangeri, som har panoramaudsigt og udgang til terrassen. Endvidere er der voksenafd. indeholdende kontor og dejligt soveværelse m. udgang til terrassen og adgang til badeværelse med karbad og bruseniche samt separat toilet. Herudover bryggers/baggang og entre m. nedgang en super kælder overalt i boligstandard.

Kælderen andrager 132 m2 helt i boligstandard, hvor 53 m2 er godkendt til bolig. Her er 3. store teenageværelser, ca. 30 m2 stort aktivitetsrum-/gildesal-/værksted/atelier mv, m. køkkenniche og udgang til henholdsvis haven, som den skønne havestue, som er i flere etager. Her er pragtfuldt badeværelse med bruseniche og diverse opbevarings-/viktualierum i en kælder overalt med rustikke klinke-/plankegulve. - En super "kælder" for teenage ungerne.

Her er dobbelt muret carport, stort integreret udhus og den skønneste gamle have med mange frugttræer og med direkte adgang til grønt fællesareal (5 medl.), den store grønne lund med masser af frugttræer og som udover at være den grønne kile også er smutvejen til vandet på den anden side af Rantzausmindevej.

Børnefamilien kommer til at bo 5 min. gang fra skolen og idrætshal, bold-/og paddle-tennisbaner, 5 min. gang til vandet ved Vesterrøn igennem fårefolden og et hop i bølgen blå, 10 min. gang til lystbådehavn, dagligvareindkøb og badestranden ved Lehnskov samt ca. 15 min. cykelafstand fra gågadenettet i Svendborg C.

EN PERFEKT EJENDOM FOR BØRNEFAMILIEN SOM VIL BO MED UDSIGT TIL VANDET, I GRØNNE OMGIVELSER OG I ET ROLIGT TRAFIKSIKKERT VÆNGE, MED KORT AFSTAND TIL ALLE DAGLIGDAGENS FORNØDENHEDER.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.