Kobberbæksvej 58B, 5700 Svendborg

HALVT DOBBELTHUS, VÆK FRA VEJEN, MEN TÆT PÅ ALLE DAGLIGDAGENS FORNØDENHEDER

Usædvanlig velholdt og indbydende bolig, hvor alt fremtræder i perfekt indflytningsklar stand og er ideel for enlig eller den lille familie, som starter op og hvor bla. stuen er så stor, at et ekstra børneværelse nemt kan reetableres i takt med, at familien udvides. Løber du, er du mountainbike rytter eller ham som lufter vovsen, er der kun få min. gang til Rottefældeskoven og det pragtfulde område ved Ørkilds slotsruiner, som er en pragtfuld oase midt i byen.

Planløsningen siger dejlig stor og lys opholdsstue m. udgang til vestvendt haveanlæg, dejligt spisekøkken med granitklinkegulv, stor bryggers/baggang m. naturgasfyr fra 2019, hvor der er adg. til stort børneværelse. Herudover er der entre m. klinkegulv, soveværelse m. skabsvæg og et dejligt rummeligt badeværelse med stor bruseniche. - Alt fremtræder overalt i perfekt indflytningsklar stand.

Her er carport og redskabsskur samt en dejlig vestvendt og velanlagt haveanlæg.

Her er kort gåafstand til mange dagligvare forretninger, skole, daginst., skov og 5-10 min. cykelafstand til centrum af byen, havnen, Christiansminde med byens badestrand etc. Du er 5. min. kørsel fra starten på motorvejen, hvis du jobber udenfor byen.

EN SKØN BOLIG FOR SENIORERNE EL DEN UNGE FAMILIE, SOM STARTER OP!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.