Præstemarken 18, 5892 Gudbjerg Sydfyn

TRÆHUS M. DOBBELT CARPORT, STORT VÆRKSTED OG HAVESTUE - BOLIGEN ER GENNEMRENOVERET FRA A TIL Z OG SÅ ER INDEKLIMAET I TOP

På en lukket villavej i et stille kvarter ligger denne skønne familievilla. Fra vænget er en sikker trafikvej til skole, daginst. og dagligvareindkøb kun få min. gang fra hjemmet. - Boligen er gennemgribende renoveret bl.a. med to skønne badeværelser og der kan nemt etableres to ekstra værelser, hvis I er mange i familien. Taget er skiftet i 08, et badeværelse i 05, det andet badeværelse i 2018 etc. etc.

Planløsningen siger dejligt stort køkken / alrum m ovenlys over spisepladsen. En børneafdeling med stue / aktivitetsrum m. skydedørsparti til delvis overdækket terrasse, to teenage-værelser og et lækkert badeværelse m. bruseniche. Herudover er der soveværelse, ca. 50 m2 stor vinkelopholdsstue (kan opdeles til ekstra vær.), entre, lækkert badeværelse m. bruseniche og en dejlig stor bryggers/baggang m. naturgasfyr. - Alt fremtræder i perfekt indflytnignsklar stand og med flotte parketgulve overalt.

Herudover er der en dobbelt carport og et dejligt stort isoleret værksted. Her er havestue/orangeri, hvor foråret starter lige efter "jul" og hvor mange hyggestunder tilbringes. - Haven er velanlagt med højbede, syd og vestvendte, delvis overdækkede fliseterrasser,

Du kommer til at bo i et rolig vænge og et landsbymiljø med dagligvareindkøb, skole, daginst. og kort cykelafstand til GOG's håndbolddomicil i Gudme, 15. min. kørsel til Svendborg og Nyborg.

EN EJENDOM SOM ER IDEEL FOR ALLE ALDRE OG FOR DEM, SOM VIL BO I ROLIGE OMGIVELSER OG ET GODT NÆRMILJØ

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.