Elinevej 13, Rantzausminde, 5700 Svendborg

PLADS TIL ET AKTIVT LIV OG MANGE BØRN I SKØN VILLA MED 46 M2 UDHUS/VÆRKSTED, DOBBELT CARPORT OG MEGET MERE, SOM SKAL OPLEVES!!

Boligen ligger i et attraktivt vænge, 2. min. gang fra børnehave og vuggestue, skole og idrætsfaciliteter. Op til 6 børn kan få hvert sit værelse og ejendommens store udhus/værksted og hobbyrummet på 18 m2 giver god plads til mange aktiviteter.

Huset blev bygget i 1975 af murer og arkitekt Flemming Malling og er i hhv. 2008 og 2011 moderniseret og udbygget efter arkitekt Steffen Søbys tegninger. Resultatet er en velindrettet, hyggelig og funktionel bolig i gode materialer og med god udnyttelse af de 216 m2 boligareal. - En bolig du bør se, hvis du mangler plads ude, som inde.

Rantzausmindes populære skole ligger via stisystemet, nærmest for enden af vænget. Her finder du også idrætshal, boldbaner, padel-/og tennisbaner. Børnehaven ligger rundt om hjørnet på Rantzausmindevej. Når du går over Rantzausmindevej, kan du fortsætte direkte ned på Rantzausminde Havn. Her er en aktiv lystbådehavn med iskiosk/grill, sejlklub samt vinterbadeklub med sauna. Ved 5. min gang kan du nå hen til Dagligbrugsen, så alle dagligdagens gøremål ligger inden for kort gåafstand.

Stueplan rummer et pragtfuldt køkken / alrum med teglstensgulve og udgang til syd-vestvendt terrasse samt gennemgående brændeovn, som også kan ses i "biblioteket". Biblioteket er gennemgangen til den skønne nye stue, som blev bygget til i 2011. I den rummelige stue er der flotte brede planker af ask på gulvet og væggene er vandskurede. I stueplan er der desuden 2. værelser, badeværelse med bruseniche, bryggers/baggang og entre med trappe til 1. sal samt nedgang til kælderen.

På 1. sal er der askeparketgulve overalt og 5 gode værelser, nogle med hems, fransk altan og kik til sundet. Her er møblerbar repos og et oprindeligt, men velholdt badeværelse med karbad og bruseniche.

Kælderen indeholder et hobbyrum og et stort bryggersrum, som har opgang til haven.

Her er sjældent god udenomsplads med dobbelt carport, garage/værksted/udhusplads. Desuden er der et stort brændeskur (ej reg. på BBR).

EN RIGTIG SKØN EJENDOM FOR FAMILIEN, SOM HAR BEHOV FOR ALBUERUM UDE OG INDE, MEN STADIG GERNE VIL BO TÆT PÅ ALT.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.