Baunevej 5, Thurø, 5700 Svendborg

FØRST PÅ ØEN MED KORT GÅAFSTAND TIL ALT - TAG ER SKIFTET, EFTERISOLERET OG HER ER SOLVARME, 3 BØRNEVÆRELSER ETC

Med kort gåafstand til alle dagligdagens fornødenheder, er denne indflytningsklare 1-plans villa beliggende tæt på alt. Her er et par vinduer, som skal udskiftes, men ellers er alt i indflytningsklar stand og naturgasfyr og solfangere er fra 2015. Ejendommen ligger helt i bunden af et lukket vænge med syd-/vestvendte havearealer, så solen skinner på dig det meste af dagen.

Et kønt indgangsparti er adgangen til en rummelig entre-/fordelergang, hvor du har adgang til soveværelse, alle 3 børneværelser, badeværelset med bruseniche og funktionelt køkken, hvorfra der er adgang til bryggers-/fyrrum m. klinkegulv med gulvvarme samt naturgasfyret. Herudover er der rummelig stue med parketgulv, brændeovn og udgang til terrasseområde.

Her er muret integreret garage værkstedsrum, udhus, en dejlig lukket have med hønsegård og hvor hønsene kan overtages af de nye beboere.

Du kommer til at bo først på øen med få min. gang til sportsplads, idrætshal, skole og vandet mv. Øens bedste bager, børnehave og dagligvareindkøb hos Lene & Kim i Spar tager 5. min på cyklen. Der er stisystem langs vandet ind til Svendborg by og er pragtfulde 15. min. på cyklen i smukke omgivelser hele vejen.

EN RIGTIG FIN STARTBOLIG FOR DET UNGE PAR PÅ EN TRYG Ø MED MANGE BØRNEFAMILIER

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.