Vilhelmskildevej 2, 5700 Svendborg

SMUK OG GENNEMGRIBENDE RENOVERET MURERMESTERVILLA, SOM ER SÆRDELES ATTRAKTIVT BELIGGENDE FÅ MINUTTERS GANG FRA CENTRUM

På en stille vej i den attraktive del af vestre bydel, kun få min. gang fra gågadenettet, er denne smukt renoverede rødstensejendom beliggende. Her er fornemt lysindfald, højt til loftet, flotte plankegulve og 215 etagemeter, hvor alt fremtræder i indflytningsklar stand efter en gennemgribende renovering de seneste 10 år. Bl.a. er to rum lagt sammen, inden det skønne nye køkken så dagens lys, nyt badeværelse på 1. sal er etableret, de fleste vinduer er skiftet, radiatorer er skiftet, næsten hele elinstallationen er skiftet.

Stueplan er indrettet med to smukke stuer med fornemt lysindfald, stuklofter og flotte plankegulve, et spændende indrettet køkken, entre med nedgang til kælder og trappe til 1. sal. - På repos mellem stueplan og kælder er et hyggeligt gæstetoilet placeret.

1. sal indeholder to super gode gavlsoveværelser, et stort kvistsoveværelse, et børneværelse og et lækkert badeværelse med bruseniche. - Overalt på 1. sal er der flotte afhøvlede plankegulve og højt til loftet!!

Kælderen er i god stand og med en god loftshøjde. Den indeholder to store disponible rum, hvor det ene kan anvendes som teenageværelse mens det andet indeholder et brusebad. Endvidere er der depot- og værkstedsrum, samt bryggers med vask og plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Der er et lukket haveanlæg med ugeneret gårdhavemiljø, hvor der er mulighed for at finde sol hele dagen, carport og bagvedliggende cykelskur.

Ejendommen ligger på en stille villavej, men kun 2 minutters kørsel til starten på motorvejen, 5 minutters gang fra gågadenettet, skoler, daginstitutioner mv. Det tager kun 5 minutter på cykel at komme til gymnasiet og erhvervsskolen, Svendborgs sportsmekka omkring SG-Huset med badeland, tennis og boldbaner etc. Central beliggenhed med alle dagligdags ting lige rundt om hjørnet.

EN FLOT EJENDOM I ROLIGE OMGIVELSER NÆR CENTRUM, HVOR DU KUN SKAL MALE, INDEN DU SÆTTER MØBLERNE PÅ PLADS.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.