P Clausens Vej 2, 5700 Svendborg

HØJTBELIGGENDE EJENDOM MED FORNEM UDSIGT OG ADGANG TIL SVENDBORG SUND - KUNNE OGSÅ VÆRE STEDET HVOR DU BYGGER DIT NYE HUS!!

Højt hævet over Skovsbo Strand og med en ganske fornem udsigt til sundet og med adgang til fællesareal ved vandet, er denne villa attraktivt beliggende i kort cykelafstand til sportsmekkaet omkring SG-Centret med badeland, idrætshal, springgymnastik, tennisklub og boldklubben SFB mv. samt centrum af Svendborg. Du kan flytte ind, påbegynde en større renovering eller rive ned og bygge nyt, for du betaler reelt kun for grunden!!

Planløsningen siger ældre spisekøkken med kik over markerne på den anden side af vejen, entre / fordelergang m. adg. til tekningrum m. naturgasfyr, nedgang til kælder og adgang til soveværelse med kik til sundet, et pænt børneværelse og badeværelse m. bruseniche. Herudover er der en rummelig opholdsstue m. plankegulv, udsigt til sundet og udg. til havestue, hvorfra der er nedgang til haven.

Her er kælder og et par disponible rum samt adgang til garagen.

Haven ligger højt, den er nemt anlagt og der er en skøn udsigt til sundet.

Der er 2 min. gang til fællesarealet ved vandet og et hop i bølgen blå, kort gåafstand til daginstitution, få min. cykelafstand fra dagligvareindkøb i Spar, sportsmekkaet ved SG-Centret, Svendborg Vest og gymnasiet mv.

Grunden ville også være det perfekte sted, at fuldende drømmen om at bygge nyt hus med udsigt til vandet, have adgang til vandet og så et attraktivt sted med kort afstand til alle dagligdagens fornødenheder.

ATTRAKTIV BELIGGENDE EJENDOM, HVOR DU KAN FLYTTE IND ELLER RIVE NED OG BYGGE NYT, FOR DU BETALER KUN FOR GRUNDEN!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.