Møllevej 16B + C, Ulbølle, 5762 Vester Skerninge

PENSIONEN ER REDDET !! - DOBBELTHUS OPFØRT I 2008 MED TO SELVSTÆNDIGE BOLIGER PÅ HVER 77 M2

I attraktivt landsbymiljø er denne investeringsejendom fra 2008 beliggende, hvor haverne vender ud til åbne marker. Her er stille og roligt, få min. gang til dagligvareindkøb og et trygt miljø, hvor man kommer hinanden ved. Begge boliger er udlejet på kontrakter uden tidsbegrænsning.

De to boliger er identiske i indretning og indeholder entre med adgang til de to soveværelser, et stort badeværelse med bruseniche samt vaskefac.. Herudover er der rummelig stue med udgang til terrasse og åben forbindelse til funktionelt køkken. - Der er varmepumpe, fyrretræ-/ og klinkegulve.

De to seperate rækkeboliger er adskilt af en dobbelt carport. En til hver bolig incl. redskabsrum.

Boligerne ligger i et landsbymiljø med få udlejningsboliger, men med et stort behov for lejeboliger til specielt ældre og enlige, hvor disse boliger er særdeles egnede. Her er nærmest garanti for, at de altid vil være udlejede og her er potentiale i disse boliger, idet der ikke vil være megen vedligeholdelse. - Så en perfekt pensiosnopsparing.

Ulbølle er en hyggelig landsby med et godt miljø, hvor der er fodboldklub, bueskytteklub og petanque mv., dagligvarebrugs og der er kun 5. min. kørsel til skov og strand.

DEN PERFEKTE PENSIONSOPSPARING, HVOR DU SELV ER MED TIL AT BESTEMME AFKASTET OG DIT LIV SOM PENSIONIST OM FØJE ÅR!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.