Hvidkløvervej 23, 5700 Svendborg

ENDERÆKKEVILLA SOM ER GENNEMRENOVERET FRA A TIL Z OG EN CHARMERENDE BOLIG ER SKABT - LAVT VARMEFORBRUG

For enden af lukket vænget, er denne bolig attraktivt beliggende ud til grønne områder. Boligen har gennemgået en forvandling og der er skabt åben forbindelse mellem køkken og stue mv. Køkken og badeværelset er skiftet, varmepumpe installeret, vinduer er skiftet til træ / alu vinduer, gulve er skiftet, ligesom vægge er fuldspartlede og filten er hvidmalet. - Det er et meget smukt og hyggeligt hjem med en skøn ugeneret have, du flytter ind i.

Stuen med det store skydedørsparti til haven, giver boligen et pragtfuldt lysindfald. Her er skabt åben forbindelse til køkkenet, som blev skiftet i 2017. Fra køkken er der ligeledes adgang til flot bryggers med gulvvarme. Her er skabt åben forbindelse mellem stuen og entre / fordelergang, som gør at boligen virker mere rummelig og bekvem. Entre / fordelergangen giver adgang til dejligt badeværelse med gulvvarme og bruseniche, soveværelse og et stort børne -/gæsteværelse. Med de flotte lyse gulve og de fuldspartlede hvidmalede vægge fremtræder boligen i perfekt indflytningsklar stand.

Her er en smuk og meget hyggelig have ud til de grønne områder og foran ejendommen er haven anlagt vedligeholdelsesfri. Garagen anvendes i dag som udhus, men kan reetableres.

Der er kort gåafstand til gåture med vovsen i skoven, kort gåafstand til skole og daginstitution, kort cykelafstand til dagligvareindkøb og ca. 10 min. cykelafstand til centrum af Svendborg.

EN SMUK OG HYGGELIG BOLIG FOR DET UNGE PAR ELLER SENIORERNE, HVOR DET STORE HUS BARE ER BLEVET FOR STORT

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.