Nyborgvej 403, 5881 Skårup Fyn

HELT IGENNEM INDFLYTNINGSKLAR EJENDOM MED GOD BELIGGENHED, PÅ LILLE LUKKET VEJ

I attraktivt landsbymiljø få kilometer fra Svendborg, finder du denne helt igennem indflytningsklare villa, godt beliggende på lille lukket vej, med indkøb, flere skoler, idrætsfaciliteter, børnepasning etc. i kort cykelafstand fra ejendommen. Boligen er helt optimalt indrettet uden spildplads og med hele 3 gode værelser eller mulighed for at genetablere en større stue, hvis man blot har brug for 2 værelser.. Her er skøn vestvendt terrasse, hvor solen kan nydes fra middag til langt ud på de skønne sommeraftener med udsigt til åbne marker.

Skårup er et aktivt lokalsamfund med alle hverdagens fornødenheder lige om hjørnet samt kultur- og idrætscenter med sportshal, fodboldbaner, tennisbaner, beachvolley, bibliotek og meget mere. Det er også her der afholdes musik-arrangementer og den årlige Skårup-fest for byens borgere. Dertil er vi kun ca. 5 minutters kørsel fra badestrand og en dukkert i Skårupøre. Alt i alt et rigtigt godt sted at bo.

Her er en kort køretur til Svendborg Centrum eller til motorvejen, hvis du jobber i Odense.

Planløsningen er som følger:
Du træder ind i lyst og lækkert spisekøkken med videre forbindelse til opholdsstuen. Fra opholdsstuen er der adgang til en nyere anlagt terrasse fra 2019 med fint kig over marker og sol fra middag til solnedgang. Her er 2 gode børneværelser og soveværelse med skabsvæg. Badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Dertil carport og redskabsrum samt gode parkeringsforhold.

EN IDEEL BOLIG FOR DET UNGE PAR, DEN LILLE FAMILIE, DEN ENLIGE ELLER DET MODNE PAR SOM HAR BRUG FOR NOGET MINDRE.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.