Krøyersvej 25, 5700 Svendborg

ET ATTRAKTIVT STED I NORDRE BYDEL OG EN EJENDOM, SOM OVERRASKER NÅR DU KOMMER INDENFOR

På en stille vej i nordre bydel, er denne lille perle beliggende på en hyggelig og solorienteret grund, hvor solen nærmest skinner hele dagen. Her er rigtig godt naboskab på vejen, hvor der flages når ungerne fylder år. Du kommer til at bo i rolige omgivelser med gåafstand til dagligvareindkøb og kort cykelafstand til alle dagligdagens fornødenheder.

Planløsningen siger dejlig lys og venlig opholdsstue med plankegulv, delvis vandskurede vægge, brændeovn og udgang til den skønne have, entre / fordelergang med adg. til badeværelse med bruseniche, soveværelse m. udgang til terrasse og godt børneværelse. I stueplan desuden funktionelt køkken og bryggers m, nedgang til kælderen.

I kælderen er der "teenageværelse", disponible rum og et badeværelse under opførelse, hvor der bla. er et spabad (ej tilsluttet) og andre installationer er fremført, men skal ses og overtages som det forefindes.

Her er desuden carport, udhus, den skønne solvendte have med terrasser og mange solkroge.

Fra ejendommen er der ca. 5. min. kørsel til start på motorvejen, hvis du jobber udenfor byen og alle familiens behov er indenfor 5-10. min. cykelafstand.

EN BOLIG SOM ER IDEEL FOR SÅVEL DET MODNE PUBLIKUM, SOM STARTBOLIGEN FOR DET UNGE PAR DER FLYTTER HJEMMEFRA.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.