Kastanie Alle 5, 5700 Svendborg

ÆLDRE CHARMERENDE VILLA, PÅ EN ROLIG VEJ FØRST I ØSTRE BYDEL. - KORT GÅAFSTAND TIL SKOLE, HAVN, CENTRUM, ØRKILD SLOTS RUINER, SKOV OG STRAND !!

På en rolig og delvis lukket vej, hvor der kun er få minutters gang til børnehave og skole, er denne villa beliggende tæt på alle dagligdagens fornødenheder. Den lyse og rummelige villa byder på et stort og dejligt køkken / alrum med udgang til gårdhavemiljø og to mindre værelser. På 1. sal er der soveværelse og to gode værelser Du kan flytte ind, dog trænger facaden til renovering mv.

En tidl. 2. families ejendom, hvor planløsningen siger køkken / alrum med plankegulve og åben forbindelse til stuen, fordelergang med adg. til 2. mindre værelser med let væg imellem og et dejligt badeværelse med bruseniche samt entre med charmerede trappe til 1. sal, hvor repos har udgang til gårdhavemiljøet.

På 1. sal er der toilet forberedt m. bruseniche og med mulighed for udvidelse. Der er yderligere gennemgangsrum (tidl køkken), som er adgang til 3. gode soveværelser. - Her er plankegulve overalt på 1. sal.

Kælderen kræver nogen renovering og er ideel til opbevaring, vaskekælder mv.

Ejendommen har et hyggeligt gårdhavemiljø muret udhus, garage og overkommeligt haveanlæg med nyplantet hæk og nyplantede bærbuske. Taget på udhuset trænger til et skift, men tagsten henstår og venter på at blive lagt op.

Skolen, børnehave og dagligvareindkøb er indenfor få min. gåafstand. Havneområdet, gågadenettet, Ørkild Slots ruiner og stranden ved Christiansminde er indenfor 5. min cykelafstand, så alt ligger med kort afstand til alle dagligdagens fornødenheder.

EN VELBELIGGENDE EJENDOM, HVOR DU KAN RYKKE DIREKTE IND, MEN HVOR EN FACADERENOVERING ER PÅKRÆVET.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.