Granstien 4, Tåsinge, 5700 Svendborg

246 M2 VÆRKSTEDER I SÆRKLASSE, INDFLYTNINGSKLAR BOLIG, FANTASTISK UDSIGT OG EN PRAGTFULD GRUND, KUN 5. MIN CYKELAFSTAND FRA ALLE DAGLIGDAGENS GØREMÅL I SUNDHØJ

I pragtfulde omgivelser midt i naturen, hvor skoven er nærmeste nabo, er denne skønne og helt igennem indflytningsklare bolig højt beliggende, på en 4.357 m2 stor og spændene kuperet grund, hvor Als kan ses i horisonten på en god dag!! Du kommer til at bo på landet og i smukkeste omgivelser, hvor det kun tager 5. min. på cyklen at nå dagligvareindkøb og matriklen med skole, fodboldklub med kunstgræsbane, idrætshal og tennisanlæg i høj klasse. Du er også kun 10. min. cykelafstand fra Vindeby lystbådehavn, den lille populære badestrand, bager-/og slagtermester. - Her skal ikke køres langt for de daglige indkøb eller når ungerne skal hentes i skolen eller fra sport.

Boligen, som overalt fremtræder i indflytningsklar stand, indeholder køkken / alrum med brændeovn og plankegulve, opholdsstuen ligger i åben forbindelse og der er udgang til havestue. Endvidere er der bryggersrum, pænt badeværelse med bruseniche og entre med trappe til 1. sal.

1. sal indeholder en meget stor stue med udgang til balkon og fornemt kig over omgivelserne, hvor du på en klar dag, kan skimte Als i horisonten. Her er endvidere et dejligt soveværelse. - Overalt på 1. sal er der plankegulve og der kan nemt etableres yderligere 2. soveværelser mv.

Imellem boligdel og det ene af de skønne værksteder, har sælger lukket af og du kan gå tørskoet på værkstedet. - Denne overdækning er ikke reg. på BBR.

Det store værksted på 148 m2 er både højloftet, velisoleret og med varmepumpe. Så uanset hvilket håndværk du udøver, så vil du slikke dig om munden, for her kan alskens hobby/erhverv udføres på proff niveau. - Sælger har bygget cykler og flyvemaskiner på dette sted, som oser af god værkstedskarma og her er mulighed for erhverv. En 48 m2 stor garage er bygget sammen med værkstedet, hvorfra der er direkte adgang imellem.

Herudover er der i 2006 opført et 98 m2 stort værksted, i samme kvalitet og gode håndværksmæssige stand, som er velisoleret. Her produceres også flyvemaskiner og det ideelle sted for samlingen af sommerbiler, når sæsonen er ovre eller der skal repareres på dem. Et rigtig dejligt værksted eller lagerrum, hvorfra der er skønneste udsigt over landskabet.

Haven er i flere niveauer og en skøn, skøn plet for børnefamilien, hvor der er ideelle vilkår for gemmelege, klatre i træer og også stedet hvor harer, fasaner og råvildt finder på at boltre sig. Her er virkelig natur for alle pengene.

ER DU BIDT AF ET GALT VÆRKSTED, SÅ FINDER DU IKKE NOGET BEDRE, FOR JEG HAR ALDRIG SET NOGET LIGNENDE...!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.