Svendborgvej 35, Ollerup, 5762 Vester Skerninge

OLLERUP - 144 ETAGE M2 BENYTTES TIL BOLIG OG 62 M2 STOR NYOPFØRT GARAGE ETC.

Midt i Ollerup by er denne hyggelige og helt igennem indflytningsklare ejendom beliggende ud til Søvej, som er en stillevej og hvorfra der er adgang til det skønne område omkring Ollerup Sø. Boligarealet andrager "kun" 89 m2 i to plan, men kælderen er indrettet og anvendes til bolig, bla. indeholdende 2 soveværelser og et dejligt badeværelse mv. Her er kort gåafstand til skole, daginst., dagligvareindkøb mv. - Alle dagligdagens fornødenheder er indenfor kort gåafstand.

Stueplan er indrettet med dejlig opholdsstue med brændeovn, parketgulve og udgang til stor sydvestvendt træterrasse, pænt køkken, gæstetoilet og entre med opgang til 1. sal.

1. sal indeholder dejligt stort gavlsoveværelse med fritlagte hanebånd og loft til kip samt et dejligt stort børneværelse.

I den rigtig gode kælder er der "forældresoveværelse", "børneværelse" (ej godkendt til bolig) og et dejligt badeværelse med bruseniche. Her er opgangsrum med naturgasfyr mv.

Herudover har vi den nye dobbeltgarage / værksted, som er opført i vedligeholdelsesfri facader, elporte og hvor der er stik til elbilen mv. - En skøn bygning, som vi alle drømmer om!!

Her er 10 min. kørsel til Svendborg C, 5. min. kørsel til vandet og det samme til starten på motorvejen, hvis du jobber udenfor kommunen.

EN EJENDOM, SOM ER IDEEL FOR DET UNGE PAR ELLER DIG, SOM VIL GIVE BILEN LIGE SÅ GODE VILKÅR I GARAGEN, SOM UNGERNE I BOLIGEN!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.