Vindeby Pilevej 11, Vindeby, 5700 Svendborg

VELBELIGGENDE OG RUMMELIG 1-PLANS VILLA I ATTRAKTIVE VINDEBY

Med en stille og rolig beliggenhed kun 5 min. gang fra "matriklen" med skole, alskens sportsfac., dagligvareindkøb, lystbådehavnen, lille populær badestrand, bager og slagtermester, er denne rummelige 1 plans villa særdeles attraktivt beliggende for børnefamilien på en vej, hvor ungerne trygt kan lege ude på vejen. Her er to skønne badeværelser og 3 børneværelser, bøgeparketgulve og en helt igennem indflytningsklar bolig.

Planløsningen siger dejligt køkken i åben forbindelse til alrum og stuen med udgang til terrasseområde. Her er opr. soveværelse, to gode børneværelser, et dejligt badeværelse med karbad og et stort bryggers / baggang, hvor oliefyret er placeret. I tilbygning fra 1996 er der indrettet forældre afd. med soveværelse med udg. til haven og walk-inn closet samt et dejligt badeværelse m. bruseniche.
En virkelig dejlig bolig, som lige skal friskes op af den nye ejer.

Her er en muret integreret og rummelig garage, en dejlig ugeneret baghave med frugttræer og god plads til trampolinen mv., solorienteret terrasse med udgang fra stuen etc. etc.

HER ER KORT GÅAFSTAND TIL ALLE DAGLIGDAGENS FORNØDENHEDER OG MAX 5 MIN EFTER DU FORLADER MATRIKLEN, ER DU PÅ MOTORVEJEN, HVIS DU JOBBER UDENFOR BYEN

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.