Søndervang 6, Thurø, 5700 Svendborg

ATTRAKTIV ENDERÆKKEVILLA I DEN "HVIDE BY" - TRYGGE OMGIVELSER OG TÆT PÅ ALT

En af de attraktive enderækkevillaer udbydes nu til salg. Sælger er den eneste, som har beboet denne ejendom og her har man chancen for at sætte sit eget præg på indretning samt materialevalg, idet man må påregne en gennemgående renovering. Rammerne er der og med en super planløsning, er denne bolig den ideelle for såvel det unge par som starter op og gerne vil have plads, eller for seniorerne, hvor hus og have er blevet for stort, men hvor man gerne vil have plads til sine møbler og ungerne, når de kommer hjem og ikke bare skal have kaffen.

Planløsningen siger rummelig opholdsstue med udgang til syd-vestvendt terrasse/haveanlæg, opr. køkken m. spiseplads og udgang til terrasse/haven, soveværelse m. adg. til badeværelse m. stor bruseniche. Herudover er der entre, bryggers / baggang m. naturgasfyr og to rigtig gode værelser. - I super planløsning og rigtig gode rammer for en skøn bolig.

Her er carport / udhus, en have som er orienteret mod syd og vest, ligesom der er forhave med morgenterrasse.

Du kommer til at bo midt på Øen, hvor der hersker et godt nærmiljø og du kommer til at bo med i rolige omgivelser 2 min. gang fra dagligvareindkøb hos Kim & Lene i Spar. Der er to min. cykelafstand til populær bagermester, det hyggelige fiskermiljø i Mejerihavnen, hvor den friske fisk landes og kan købes ved båden. Det kræver 10 min. cykeltur, at komme til skov og den populære strand i Smørmosen.

EN ATTRAKTIV BOLIG, SOM KRÆVER EN GENNEMGRIBENDE MODERNISERING, MEN HVOR RAMMER OG PLANLØSNING ER IDEELLE FOR DET UNGE PAR ELLER SENIORERNE.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.