Folehaven 59, 5700 Svendborg

HELT IGENNEM INDFLYTNINGSKLAR ENDERÆKKEVILLA I SÆRKLASSE

I et lukket vænge med direkte adgang til Margrethelundskoven, hvor kun 5. min på cyklen bringer dig til centrum af Svendborg og hvor
motorvejen ligger indenfor 1 min. kørsel i bil, er denne beliggenhed helt i særklasse, tæt på naturoplevelser i skoven og alle dagligdagens fornødenheder.

Boligen er gennemgribende renoveret og fremtræder i perfekt indflytningsklar stand overalt b.la. med flotte parketplankegulve. I denne bolig er entreen nedlagt og et køkken/alrum er etableret, badeværelse, gæstetoilet og bryggersrum er ca. 5 år gamle, men fremtræder nærmest som nyt.

Planløsningen byder på bryggers/indgangsrum, et hyggeligt og lækkert lyst køkken/alrum, fordelerrum med adgang til dejligt gæstetoilet, flot trappeopgang til 1. sal og adgang til charmerende stue med spiseafdeling og hyggehjørne, samt udgang til den ca. 40 m2 store og delvis overdækkede kompositterrasse.

På 1. sal finder du to gode børneværelser og et meget stort soveværelse med skabsvæg (her kunne nemt etableres børneværelse no. 3) samt et lækkert badeværelse med bruseniche. - Her er flotte bøgeparkeltgulve overalt.

Her er en stor garage med elport og bagvedliggende udhus, et isoleret værksted, orangeri og en velanlagt have med havedam og åkander, frugttræer og en blomsterflora i denne smukke have, som skal opleves.

EN SJÆLDENT UDBUDT ENDERÆKKEVILLA TIL DEN KRÆSNE KØBER, SOM VIL BO TÆT PÅ DET HELE

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.