Lundbyvej 7, Tåsinge, 5700 Svendborg

PRAGTFULD 1 TØNDE LAND STOR GRUND OG EN RUMMELIG BOLIG MED SOLVARME, LUFT TIL VAND VARMEPUMPE, MEN OGSÅ LIDT DER SKAL LAVES

I hyggelige Bjerreby på Sydtåsinge, hvor der er kort cykelafstand til vandet, er denne rummelige ejendom beliggende på en pragtfuld stor grund, med mange frugttræer mv. Her er mulighed for udeliv, mindre dyrehold og et muret udhus, hvor der er mulighed for at indrette værkstedet. Lundby skole som går op til 6. klasse samt børnehave, ligger få min. kørsel fra ejendommen. Der er ca. 4 km til købmand og blot 6 km til Vindeby og starten på motorvejen, hvis du jobber udenfor kommunen.

Stueplan indeholder dejlig stor vinkelopholdsstue med brændeovn, plankegulve og åben forbindelse til handicapvenligt køkken. I sidebygningen er der dejligt stort bryggers / dagligdagsindgang med nedgang til lille kælder og adg. til badeværelse m. bruseniche samt soveværelse.

Fra entreen er der trappe til 1. sal indeholdende stort forældre-soveværelse m. adg. til walk in closet (denne del kunne med fordel ændres til to store værelser), repos og børneværelse. - Der er plankegulve under tæpperne på 1. sal.

Herudover er der et stort muret udhus / værkstedsbygning, flere terrasse-områder og den store have udlagt med græs, hvor mange forskellige frugttræer pryder grunden.

Fra ejendommen er der kort cykelafstand til vandet, skole og idrætshal, ca. 10 min. kørsel til Vindeby med bold- / og tennisbaner i "verdensklasse".

ET PRAGTFULDT STED FOR FAMILIEN, SOM ØNSKER ALBUERUM I EN BILLIG BOLIG, SOM BÅDE HAR SOLVARME OG LUFT TIL VAND VARMEPUMPE INSTALLERET.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.