Fjællebrovejen 13, Ulbølle, 5762 Vester Skerninge

NÆRMEST "NYOPFØRT" BOLIG PÅ EN 6.690 M2 STOR GRUND MED EGEN SØ OG ET PRAGTFULD VIEW OVER IDRÆTSANLÆGGET I ULBØLLE

Aldeles pragtfuld ejendom, som er beliggende i udkanten af det eftertragtede landsbymiljø i Ulbølle, hvor man fra ejendommen er på første parket, når der spilles fodbold og andre sportsgrene. Det gamle rødstens stuehus blev ændret til en moderne bungalow med to fulde plan. Her blev bygget til og hele 1. sal på den gamle ejendom blev "flået" af og en helt ny 1. sal blev opført, med et særdeles vellykket resultat. Der er stadig ting, som ikke er helt færdige og køber får b.la. lov til at vælge farven på klinkerne til badeværelset på 1. sal. Beliggenheden er unik i udkanten af byen og kun få minutters gang fra dagligvareindkøb, sportsfac. og skole, som gør ejendommen ideel for den store børnefamilie, som vil bo på landet, tæt på alt.

Planløsningen, siger dejligt stort nyopført bryggers / dagligdagsindgang med klinkegulv m. varme (ej indeholdt i boligareal), det skønne store køkken alrum med udgang til stor sydvestvendt træterrasse, dobbelte glasdøre til ca. 40 m2 stor opholdsstue med udg. til terrasse, flotte plankegulve og forberedt til brændeovn. Her er hall, hvorfra der er adgang til kontor-/værelse, et ældre badeværelse, som kræver renovering.

En smuk trappe fører dig til 1.sal, hvor du ankommer i et meget smukt alrum / stue, hvor der er udgang til balkon og hvor du er på første parket, når der spilles bold mv. Et hyggeligt og et virkeligt skønt rum med plads til rigtig mange aktiviteter for ungerne. Her er fire store soveværelser, det ene med indbygget balkon og et dejligt stort badeværelse med karbad og bruseniche, men hvor fliser endnu ikke er lagt -/sat op, men som sker efter aftale køber og sælger i mellem.
På 1. sal er der flotte gulve overalt og der er forberedt til brændeovn i alrum - En virkelig pragtfuld etage..

Herudover er der stor garage-/værkstedsbygning m. grav og fyrrum, hvor træpillefyret er placeret. Der er også en 132 m2 stor bygning langs med vejen, som har mange anvendelsesmuligheder og tidligere har været anvendt til ungdomsboliger. - Udhusene trænger til vedligehold og renovering.

Der er en pragtfuld grund, som ligger ud til åbne marker. Søen med masser af dyreliv, en lille "skov" og de to store smukke bøgetræer på plænen er skønne klatretræer mv. - En skøn og pragtfuld tumleplads for ungerne. Endelig er der køkkenhaven og de mange frugttræer, som sælger har plantet og som giver et godt udbytte af æbler, pærer og blommer.

Fra ejendommen er der 13 km til Svendborg og Fåborg, 5. min. kørsel til vandet, hvor der er mulighed for at bade, kystfiskeri og have båden liggende i den stemningsfyldte Fjellebroen havn, hvor det oser af miljø. Her er et unikt naboskab både med de nærmeste naboer og generelt i landsbyen.

ET VIRKELIGT SKØNT STED FOR BØRNEFAMILIEN. - STORE VÆRELSER, PRAGTFULD GRUND, TÆT PÅ SKOLE, SPORTSFAC. OG ET SAMFUND SOM VIL HINANDEN!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.