Egeløkken 18A, 5700 Svendborg

ATTRAKTIV BELIGGENHED - GENNEMGRIBENDE MODERNISERET - PLADS TIL DINE, MINE OG VORES BØRN - SKAL ABSOLUT SES

Først på skønne Thurø er denne smukke villa attraktivt beliggende i bunden af et lukket vænge, som støder op til idrætshal og boldbaner, kun få min. gang fra skole, daginst., vandet mv. Nuværende ejere har skiftet vinduer og døre til træ / alu. Køkken / alrum, badeværelse, toilet og det store indgangsrum er alle udgravet, isoleret efter nye standarder og med gulvvarme i de smukke betongulve - En rigtig dejlig familievilla med et anderledes look og ikke mindst et fantastisk lysindfald fra de mange ovenlysvinduer.

Det skønne store indgangsrum med det flotte og praktiske betongulv, byder dig velkommen i denne smukke familie-villa, indeholdende 177 m2 og en planløsning nærmest uden spildplads. Fra indgangsrummet er der adgang til kontor / værelse og lille mellemgang med vaskefac. og adg. til stort børneværelse med parketgulve og det skønne køkken / alrum med det pragtfulde lysindfald fra ovenlysvinduerne. Fra Alrummet er der 3 trin ned til opholdsstuen med parketgulve og udgang til sydvestvendt haveanlæg. I begge ender af stuen er der adgang til to rummelige soveværelser, begge med parketgulve og højt til loftet, det ene med adg. til lækkert badeværelset med bruseniche. Fra stuen er der 3 trin til afd. indeholdende to store teenageværelser - begge med parketgulve med, toilet (nemt at lave bad no. 2.) og fordelergang.
En anderledes planløsning i forskudte plan, pragtfuldt lysindfald og store værelser til alle. - Den perfekte ejendom for den store børnefamilie..

Herudover er der carport og værkstedsrum i samme byggestil som boligen, en dejlig og "nemt" anlagt have med højbede, frugttræer, nedgravet trampolin etc etc.

Fra ejendommen er der max 2 min. på cyklen og du er ved skolen, sportsplads, idrætshal, børnehave, skov og vand. Du er 5. min. cykelafstand fra Øens populære bagermester, lystbådehavnen, den lille hyggelige strand i Snævringen, dagligvareindkøb og 10-15 min. cykelafstand fra Svendborg C, hvor hele turen foregår ad trafiksikkert stisystem langs vandet, igennem sydfyns allersmukkeste natur hele vejen ind til byen.

EN SKØN EJENDOM, SOM KAN RIGTIG MEGET OG SOM DU SKAL OPLEVE HVIS DU TØR!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.