Løgeskov 17, 5771 Stenstrup

1,5 HA JORD OG EN INDFLYTN INGSKLAR EJENDOM FOR DEN STORE FAMILIE, SOM VIL BO BILLIGT - BEMÆRK HUSLEJEN

Du bliver overrasket når du træder indenfor døren i denne yderst regulære og indflytningsklare ejendom, som med 6 værelser, giver plads til den helt store familie. Ejendommen har altid været i familiens eje og sælger satser på god tid til at flytte i den rette ældre bolig. Her er plads til dyrehold på markerne el. jord under neglene, hvis man vil være selvforsynende udi det grønne og dyrke jorden. Der er ca. 2. km til skole, daginst., sportsfac. og dagligvareindkøb i Stenstrup.

Planløsningen siger dejlig rummelig opholdsstue m. brændeovn og udgang til haven. Her er pænt spisekøkken m. udgang til haven, soveværelse, 3 børneværelser, velholdt badeværelse med karbad, fordelergang og bryggers / baggang. Endvidere er der entre med adgang til to store teenageværelser og badeværelse med bruseniche. - Altsammen i pæn og indflytningsklar stand.

Der er endvidere reg. 80 m2 carport-/garagebygning i træ, som kræver nogen renovering, en lukket have og jorden, som er lånt ud til en af naboerne.

Fra ejendommen er der små 10. min kørsel til motorvejen, hvis du jobber udenfor postnummeret og der er 15 min. kørsel til Svendborg C.

HER ER CHANCEN FOR LANDIDYL MED PLADS TIL DEN STORE FAMILIE OG DETTE UDEN, AT DET BEHØVER KOSTE EN "BONDEGÅRD".

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.