Teglværksvej 41, 5892 Gudbjerg Sydfyn

VILLA FRA 2009 MED CA. 1,9 HA JORD ELLER OP TIL 8,4 HA, HVOR STOKKEBÆKKEN LØBER I BAGHAVEN - JAGT, FISKERI OG DYREHOLD ER MULIGT PÅ EN OG SAMME EJENDOM!!

Sjældent udbud ejendom, som er beliggende i smukke omgivelser mellem Gudme og Gudbjerg. Her er få min. cykelafstand til dagligvareindkøb, skole, daginstitution og GOG's bastion i Gudmehallerne. Er du til lystfiskeri er der gode chancer for en ørred på krogen, når du fisker i Stokkebækken, som løber i din egen baghave. Her er mulighed for dyrehold, jagt og ikke mindst fantastiske omgivelser i den sydfynske natur.

Ejendommen sælges med ca. 1.9 ha jord, men helt op til 8.4 ha kan medfølge på særlige betingelser.

Planløsningen, som er velindrettet og nærmest uden spildplads, siger dejligt rummeligt køkken / alrum / stue i åben forbindelse og med flere udgange til terrasse områder samt kik over marker og mange naturoplevelser, når rådyr, harer, fasaner mv. entreer matriklen, for at slukke tørsten i bækken. Her er entre, soveværelse, to gode børneværelser, dejligt badeværelse med bruseniche og stort bryggers / baggang.

Vil du bo i pagt med naturen, have muligheden for at jage eller fiske på egen grund, holde dyr, eller bare nyde at der er frisk luft og højt til himlen i smukke omgivelser på denne skønne plet, - så er dette stedet hvor alle ønsker bliver opfyldt. Er du håndbold interesseret, så kan du nyde dette fra øverste hylde i Gudme få min. cykelafstand fra ejendommen, hvor der er ca. 15. min. kørsel til henholdsvis Nyborg og Svendborg.

EN SJÆLDEN UDBUDT EJENDOM, SOM KAN BLIVE DIN - DU KAN BESTEMME GRUNDENS STØRRELSE, HVOR CA. 1.9 HA ER INDEHOLDT I PRISEN.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.