Rosevej 11, Ballen, 5762 Vester Skerninge

ET GRØNT HUS I GRØNNE OMGIVELSER - 214 M2 ARKITEKTTEGNET BOLIG MED ENERGIMÆRKE B - SKØN UDSIGT TIL MARK OG SKOV - OG BALLEN BADESTRAND OG LYSTBÅDEHAVN FOR ENDEN AF VEJEN

Ballen ligger i et skønt naturområde med en populær badestrand, lystbådehavn og Syltemade Ådal. På en tur gennem området ser man hurtigt, at her er gjort noget ekstra ud af husene. Det lille samfund består af velholdte og arkitekttegnede huse med god plads, på store grunde. De nuværende ejere af Rosevej 11 har også fået arkitekten til at rådgive omkring placering, lysindfald, materialevalg og indretning. Huset er bygget ind i skråningen, og inde fornemmer man virkelig, at her er højt til himlen med skønt lysindfald, og udsigt fra alle primære rum. Naturen med fugle og dyrevildt følges særlig godt fra stue og anneks samt terrasserne rundt huset. De to fulde, og meget funktionelt indrettet, etager, rummer god plads til familien, hjemmekontor og interessen for kunst og kultur. Værelset i annekset benyttes i dag til kontor med udsigt, men vil også være et fint øvelokale eller atelier.

Du kommer ind i en åben og lys entre med adgang til badeværelse, kontor og HTH køkken (fra 2018) samt den skønne spise- og opholdsstue. Fra entreen er der flot trappe til underetagen, der samtidig har en praktisk indgang gennem carporten. Underetagen er indrettet med garderoberum, 2 værelser, stort badeværelse samt soveværelse med udgang til terrasse. Stort bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt adgang til viktualierum.

En rigtig gedigen ejendom opført i håndstrøgne Egernsund mursten med cemensten på taget. Inde; vandskurede vægge, malet med åndbar silikat maling. En luft-til-vand varmepumpe betyder en yderst fornuftig udgift til opvarmning, som i 2021 bliver under kr 5.000. Kun suppleret med brændeovn i annekset. En mere uhindret udsigt til Svendborgsund kan opnås, ved at beskære de høje træer på ejendommen. Da husejer er i gang med renovere deres kommende bolig, er en relativ snarlig overtagelse af Rosevej mulig.

EN SKØN EJENDOM FOR FAMILIEN, DER STILLER KRAV OM EN ENERGIOPTIMERET EJENDOM I NATURSKØNNE OMGIVELSER.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.