Bjerrebyvej 102, Tåsinge, 5700 Svendborg

POPULÆR FUNKISVILLA, MED SMUK UDSIGT OVER MARKER OG LUNKEBUGTEN I HORISONTEN

Særdeles pæn og indflytningsklar ejendom sælges for dødsbo, hvorfor hurtig overtagelse er mulig. Ejendommen ligger højt, så der er fornem udsigt over markerne med Lunkebugten i horisonten. Samtidig er der også kort cykelafstand til det hyggelige fiskerleje i Stjoul og det smukke naturreservat på Monnet. Boligen fremtræder overalt i perfekt indflytningsklar stand med bla. træ / alu vinduer og døre samt flotte parketgulve overalt..

Planløsningen siger rigtig dejligt spisekøkken med skønt kik over markerne, rummelig vinkelstue med udgang til terrasse / gårdhavemiljø og udgang til pejsestue. Der er fordeler gang til to rummelige værelser, samt endnu et godt værelse, et dejligt badeværelse med bruseniche samt et vindfang. Herudover bryggers / baggang med adgang til viktualie-/depotrum. - Overalt i boligen er der flotte parketgulve.

Her er endvidere muret garage samt carport og en dejlig solvendt baghave med gårdhavemiljø.

Du kommer til at bo med kort afstand til vandet, og den hyggelige Stjoul fiskerhavn, 10 min. cykelafstand fra skolen i Lundby, 10 min. kørsel fra Rudkøbing og Svendborg, hvor motorvejen starter, hvis du jobber udenfor kommunen.

EN HELT IGENNEM INDFLYTNINGSKLAR EJENDOM, HVOR BL.A. TAG, VINDUER OG KØKKEN ER SKIFTET!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.