Mølmarksvej 92, 5700 Svendborg

CHARMERENDE OG INDFLYTNINGSKLAR EJENDOM, HVOR BL.A. TAG, BADEVÆRELSE MV. ER SKIFTET

I nordre bydel er denne kønne og gennemrenoverede ejendom beliggende, tæt på dagligvareindkøb og kun få min. cykelafstand fra Centrum mv. Bla. er taget og badeværelset skiftet, facaderne er renoveret og der er efterisoleret mv. i denne charmerende bolig, ideel for det unge par.

Stueplan er indrettet med rummelig vinkelopholdsstue med brændeovn og flotte plankegulve, funktionelt køkken, entre med trappe til 1. sal og i sidebygningen et dejligt bryggers-/baggangsrum og dejligt rummeligt badeværelse m. bruseniche. - En stueplan helt i indflytningsklar stand.

På 1. sal kommer du op i et stort åbent aktivitetsrum, som nemt kunne indrettes til 1.-2. børneværelser samt et rummeligt og hyggeligt gavlsoveværelse. Heroppe er de to gavlvinduer skiftet til træ / alu i 2021 og alt fremtræder i perfekt indflytningsklar stand.

Her er velanlagt haveanlæg med isoleret værkstedsrum og en 45 m2 stor dobbelt carport.

Du kommer til at bo i gåafstand til dagligvareindkøb, kort cykelafstand til Centrum, skov og strand. Hører du til dem, som jobber udenfor byen, er du på motorvejen 5. min. efter at bilen har forladt carporten..

EN IDEEL STARTBOLIG FOR DET UNGE PAR, HVOR ALT ER LAVET !!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.