Oluf Rings Vej 8, 5881 Skårup Fyn

SÆLGES FOR DØDSBO - ENEEJER-BOLIG, SOM LIGGER PÅ EN PRAGTFULD 2162 M2 STOR DOBB. GRUND

Ejendommen blev opført i 1963, hvor kun de allerbedste materialer blev anvendt, så det er teak vinduer, indvendige døre i hele huset og flotte parketgulve mv. Det er en ejendom, som skal opdateres, men rammerne og pris gør, at der er plads til at sætte sit eget præg på denne ejendom, som er meget velbeliggende nær alle daglige gøremål. Huset ligger på en dobbeltgrund, som en pragtfuld parklignende have, men som også kan opdeles.

Planløsningen til denne spændende bolig siger vindfang / fordelergang, hvor man straks får øje på den røde tråd, som følger gennem hele boligen. Teak døre, teak skabslåger og de flotte parketgulve, som er en selvfølge i alle rum. Her er adgang til bryggersrum med fjernvarmeinstallation, der er viktualierum med gennemgang til baggang til haven, det flotte oprindelige badeværelse med terrazzogulv og badekar, gedigent snedkerkøkken, som er funktionelt og med mange skabe. Her er soveværelse, gæsteværelse og den store spisestue med de flotte teak foldedøre, som åbner hele væggen op ind til opholdsstuen. Opholdsstuen er rummelig og lys med et pragtfuldt kik over haven samt med udgang til havestuen. - Taget er af nyere dato, men der skal efterisoleres!!

Endvidere er der muret garage, som er en integreret del af ejendommen og så den smukke store have, som gemmer på en ekstra byggegrund.

Fra ejendommen tager det mindre end 5. min. på cyklen, at komme til skolen, sportsplads med bold-/og tennisbaner, dagligvareindkøb mv. Daginstituttion og rideklub ligger 2. min. gang fra ejendommen!! -

EN RIGTIG SPÆNDENDE EJENDOM, SOM DU BØR SE..

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.