Løvsangervej 11, 5700 Svendborg

THURØ - NYERE TAG, LUFT TIL VAND VARMEPUMPE, 2 x 3 KWH SOLCELLEANLÆG OG GULVVARME OVERALT, MEN DER SKAL STADIG LAVES EN DEL!!

Familie-villa, som er spændende indrettet i flere niveauer og som er attraktivt beliggende for enden af et lukket vænge, med gåafstand til alle dagligdagens fornødenheder. Her er lavet rigtig mange gode ting i denne villa, som præsenteres med solcelleanlæg, luft til vand varmepumpe, træpilleovn, vandbårent gulvvarme overalt (Undtaget de to badevær., hvor gulvvarmen er el), taget er skiftet og efterisoleret, de fleste vinduer skiftet til træ / alu etc. etc. Men, her skal stadig skiftes nogle vinduer, køkken, badeværelser er oprindelige mv. Her er også en en pragtfuld 58 m2 stor kælder indeholdende gildesal(kan nemt deles til to gode "værelser", ej bolig m2) med gulvvarme og fornemt lysindfald, badeværelse og køkken mv. - En bolig som du bør kikke nærmere på.

Planløsningen siger rummelig stue med to terrassedørspartier mod henholdsvis syd og vest, træpilleovn og gulvvarme. Her er dejligt stort køkkenrum, hvor nogen måske vil åbne til stuen og opsætte det brugte køkken som henstår på ejendommen eller købe et nyt. Fra entreen er der nedgang til den rigtig gode kælder og der er 6-8 trin til værelsesafd. indeholdende soveværelse med fransk altan, to gode værelser og et stort badeværelse m. karbad og bruseniche. - Overalt heroppe er der gulvvarme.

Fra entreen er der endvidere 6-8 trin ned til den rigtig gode kælder, hvor den store lyse gildesal (alternativt to gode værelser, bolig m2) med gulvvarme under de flotte parketplankegulve, et badeværelse under renovering og et intakt køkkenrum samt niche med al teknikken. - Det er en rigtig god kælder, hvor badeværelset skal renoveres og hvor de fleste vil starte fra scratc!!

Ejendommen rummer også et bryggers /baggang, her er en ældre dobbelt carport med bagvedliggende udhus og et udhus mere i forlængelse af ejendommen. Haven er "nemt" anlagt og du kan finde en plads i solen hele dagen.

Ejendommen ligger for enden af et roligt lukket vænge, kun 5. min gang fra dagligvareindkøb, 5. min cykelafstand fra Øens populære bagermester, skole, daginst. og sportsplads samt skov og badestranden i Smørmosen.

EN SPÆNDENDE EJENDOM, HVOR 187 M2 BENYTTES TIL BOLIG OG HVOR DER ER MULIGHED FOR FAVORABLE OVERTAGELSESVILKÅR!! - RING FOR EN FREMVISNING OG HØR NÆRMERE.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.