Vestre Nørremarksvej 30, 5762 Vester Skerninge

MULIGHEDERNES OG EN NÆRMEST UBESKRIVELIG EJENDOM, HVOR FLERE GENERATIONER KAN BO SAMMEN ET HELT SPECIELT STED, SOM SKAL OPLEVES

På en 2.956 m2 stor grund er denne pragtfulde 3-længede, og helt igennem indflytningsklare, ejendom smukt beliggende på en stille vej - langt ude på landet, men hvor der både findes en kommuneskole, en populær friskole, sportsfac., dagligvareindkøb og bagermester mv., indenfor en radius af kun 1.500 meter. Ejendommen ER ubeskrivelig, med sine mange unikke detaljer, som kun kan bedømmes, når de opleves på stedet. Her er nyt og moderne køkken / alrum (fra 2007), bygget op omkring det gamle brændekomfur, "herreværelset", hvor du føler dig hensat til den "fynske landsby" eller bonderøven fra fjernsynet, skønne store teenage-værelser, sauna etc. etc - En ejendom, hvor man kan bo flere generationer sammen, men som også meget nemt, lader sig opdele i 2-3 boligenheder, eller blot for den pladskrævende familie, som vil bo i en skøn og lidt anderledes bolig.

Boligen er indrettet i en 3-længet ejendom, hvor man i den ene længe har indrettet sig med et dejligt køkken / alrum med det gamle brændekomfur. Her er klinkegulv m. gulvvarme og udgang til den store sydvendte have. Fra alrummet er der adgang til "herreværelset" / stuen, som er et unikt rum, hvor man fornemmer fordums tider og skal opleves. Endvidere rummeligt soveværelse, dejligt badeværelse med bruseniche samt et skønt ankomstrum / bryggers / fyrrum, som også har adgang til stort og praktisk depotrum.

I midterlængen er der den store stue, hvor langbordet er placeret. Her er klinkegulve med gulvvarme, trappe til 1. sal, og fra stuen også dobbelt terrassedør med adgang til den sydvendte have. I denne længe finder du den "fine" indgang / fordelergang med adgang til to store teenage-værelser på hver ca 20 m2, dejligt badeværelse med bruseniche og sauna. Ovenover denne længe er der en dejlig stor opholdsstue, kontor / arbejdsværelse og dejligt stort soveværelse med adgang til børneværelse.

I den sidste længe er der indrettet køkken og stue i åben forbindelse, soveværelse, entre og badeværelse med bruseniche. Boligen kunne udvides i værkstedet, som ligger op til boligen i denne længe. Det skønne værksted er indrettet i to plan. Nede er der plads til rep. af motorcyklen mv., og ovenpå er et skønt snedkerværksted etableret under taget.

Herudover er en dejligt stor dobbeltgarage på ca 72 m2, nyopført i 2011 med solvarmepanelerne monteret på taget.

Du skal bo midt imellem Svendborg og Fåborg, 10 min. kørsel fra starten af motorvejen, 10 min. kørsel fra badestrand og lystbådehavn i Fjællebroen, 10 min. cykelafstand fra skole, idrætshal, bold-/ og tennisbaner, dagligvareindkøb og bagermester i V. Skerninge. 5. min. cykelafstand fra populær friskole i Ulbølle, som også har Dagligbrugs, velfungerende fodboldklub, bueskytteklub og et skønt nærmiljø, som man hurtigt bliver en del af.

Personlig flexboligtilladelse forventes at kunne opnås på ejendommen.

DU KOMMER TIL AT BO I EN UNIK BOLIG UDE PÅ "BØHLANDET", HVOR DET EMMER AF MILJØ, MEN HVOR ALLE DAGLIGDAGENS FORNØDENHEDER ER INDENFOR KORT AFSTAND

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.