Stenten 7, Thurø, 5700 Svendborg

"NYT HUS" FOR ENDEN AF ROLIGT VÆNGE MIDT I THURØ BY

Særdeles attrakttivt beliggende ejendom, som de sidste 6-7 måneder har gennemgået en forvandling, idet kun udvendige mure og spær er genbrugt, mens alt andet er nyt. Der er gravet ud, isoleret og der er gulvvarme overalt i de smukke gulve. Der er facadeisoleret, luft til vand varmepumpe, så nye krav til isolering og opvarmning er fulgt, i denne smukke et plan villa hvor alle lofter går i kip, der er flotte parketplankegulve, store smukke gulvklinker etc etc. Beliggenheden er i top midt i Thurø By, rolige omgivelser og med kort gåafstand til vores populære bagermester, dagligvareindkøb hos Kim & Lene i Spar. Der er få min. gang til stien langs med Skårup Sund, den lille sandstrand ved Snævringen og de mange jollehavne, hvor den friske fisk kan købes fra båden.

Planløsningen siger dejlig rummeligt bryggers / indgang, rummelig køkken / alrum / stue i et, hvor der er udgang til en stor og smukt udført træterrasse, to store soveværelser og et rummeligt badeværelse med bruseniche. - Alt er holdt i en smuk og indbydende stil, som du bør opleve.

Ejendommen er med træ / alu vinduer og døre, stern og vindskeder er smukt udført i zink, så der er et minimum af vedligehold i denne ejendom.

Der er nyopført vedligeholdelsesfri carport, et nyopført rummeligt og isoleret udhus.

Haven er velanlagt og der er etableret nye græsplæner, hækken er plantet og fliserne er lagt, så du skal bare flytte ind.

DEN IDEELLE SENIORBOLIG ELLER DET TRAVLE UNGE PAR, SOM VIL BO GODT, I ROLIGE OMGIVELSER TÆT PÅ ALT

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.