Søndervej 12, Thurø, 5700 Svendborg

" ARKITEKTONISK SMUK EJENDOM, MIDT I BYEN, UD TIL ÅBNE MARKER, OG MED SMUK UDSIGT TIL THURØ BUND ETC.

Du overtager ikke bare en meget smuk ejendom i rigtig god stand, men du får også en flot udsigt over markerne og vandet i Thurø Bund. Her er tale om en gedigen ejendom med hyggelige og ugenerte gårdhavemiljøer flere steder rundt på grunden. - En meget spændende og sjælden udbudt ejendom på vores skønne Ø.

Stueplan er indrettet med et dejligt stort køkken, hvor der er plads til flere kokke på samme tid. Det hyggelige alrum, med fast bænkearrangement, er centralt placeret, mellem køkken og den ca. 50 m2 store opholdsstue med pilleovn, en smuk udsigt over markerne, og et lille kik til vandet. Her er dejligt badeværelse med spabad og bruseniche samt garderoberum. Der er en rummelig baggang, hvor der også er adgang til det tidl. blomsterværksted, og den skønneste helårs havestue med pragtfuldt kik over markerne.

På 1. sal er der indrettet stort masterbedroom med pilleovn, udgang til balkon og smukkeste view over markerne samt sundet mellem Thurø og Troense, Grasten og skovene på den anden side af Thurø Bund. - Et nærmest malerisk billede tegner sig heroppe fra balkonen. Herudover er der stort kvistværelse, rummeligt børneværelse, tillige kontor og toilet. - Her er parketgulve på det meste af 1. salen.

Herudover er der kælder med vaskerum, hvor naturgasfyret er placeret, og gode opbevaringsrum etc.

Fra stueplans baggang er der adgang til det 17m 2 store værksted og adgang til den nyistandsatte havestue, hvor der er smukkeste kik over haven og markerne - Til info er de nævnte arealer IKKE en del af boligarealet !!

Her er carport med integreret udhus, "lysthus" med smukke marrokanske klinker på gulvet , en hyggelig pavillon, hyggelige og ugenerte gårdhavemiljøer på begge sider af havestuen, hvor solen altid skinner!!

Fra ejendommen får du få min. gåafstand til skole, dagindt. sejlklub, sportsfac., bagermester, dagligvareindkøb etc. Skov og strand tager 10 min. på cyklen, og Svendborg midtby ligger inden for et kvarters cykelafstand, med stisystem i smukkeste omgivelser langs vandet, hele vejen fra Ø til by.

EN SMUK OG VELBELIGGENDE EJENDOM, MED MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.