Vængevej 39, Kirkeby Sand, 5771 Stenstrup

GENNEMRENOVERET EJENDOM I NATURSKØNNE OMGIVELSER MED 3.050 M2 GRUND - NY LUFT/VAND VARMEPUMPE - ENERGIMÆRKE B - KORT AFSTAND TIL SVENDBORG

Er I på udkig efter en gennemrenoveret og indflytningsklar ejendom i naturskønne omgivelser med udsigt til åbne marker og masser af plads til familien, er her et rigtigt godt bud. Grunden er på hele 3.050 m2 med egen lille sø, hvor andemor ruger æggene og skøn have udlagt med græs og træer, grænsende op til skov og åbne marker. Boligen er flot istandsat med bl.a. køkken fra 2013, nyt badeværelse i 2021, ny luft til vand varmepumpe fra 2021 og meget mere. 1. salen er istandsat med flotte plankegulve i stue og på værelser og dejligt stort badeværelse. I 2014 har man lagt nyt ståltag og isoleret med 300 mm i skråvægge.
Her er hele 242 m2 i boligstandard, som er lige til at flytte ind i (16 m2 er reg. som udhus). Her er 4 gode store værelser med plads til den store familie.

Ejendommen indeholder:
Entre/grovkøkken med adgang til 2 værelser, bryggers, "fyrrum" og flot nyt badeværelse m. gulvvarme. Til den anden side er der åben adgang til stort flot køkken med spiseplads og videre åben forbindelse til dejlig stor stue med udsigt til have og åbne marker samt udgang til nyanlagt morgensols-terrasse.
1. sal: Fra køkken er der trappe til flot istandsat 1. sal med stor stue m. brændeovn, skønt stort badeværelse med spa-bad,og brus, hvor du i forlængelse heraf finder stort dejligt forældresoveværelse. Hertil et godt gavlsoveværelse i modsatte ende.
I "gården" finder man garage/udhusbygning med plads til bilen, værksted, havetraktoren, haveredskaber etc.

Ejendommen er beliggende i cykelafstand til indkøb, skole, daginstitution og idrætsfaciliteter i den velfungerende landsby Kirkeby og samtidig blot 7-8 min. kørsel fra Svendborg by. Du kan være på motorvejen mod Odense få minutter efter du har forladt indkørslen.

BESTIL EN FREMVISNING ALLEREDE I DAG.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.