Enemærket 5, 5700 Svendborg

MULIGHEDERNES HUS TÆT PÅ CENTRUM - HVOR DER OGSÅ ER MULIGHED FOR ERHVERV, UDLEJNING ETC.

På en rolig "blind" vej få minutters gang fra det pulserende liv i gågaden, ligger denne ejendom med rigtig mange muligheder for den rette køber, idet der er tilladelse til erhverv mv. Ejendommen, som har været anvendt som "slusebolig" rummer 245 etagemeter, fordelt på 140 m2 bolig + 59 m2 kælder, hvoraf 22 m2 er godkendt til bolig og en selvstændig erhverv/kontorbygning på 68 m2, så her er rigtig mange anvendelsesmuligheder.

Den pragtfulde "kontorbygning" fra 2010 på 68 m2, vil være perfekt for dig som eksempelvis driver klinik, har behov for et kontor med plads til et par medarbejdere, atelier, udlejning eller parkering af huset teenagere. - Her er så mange muligheder i denne smukke bygning indeholdende; stort centerrum med køkkenafdeling, 2 "værelser" / kontorer, dejligt stort badeværelse og hems. - Her er klinkegulve med varme overalt og loftet er ført i kip.

Mellem "kontorbygningen" og den oprindelige bolig, er der stor overdækket terrasse, så man kan gå tørskoet mellem bygningerne..

Boligens dagligdagsindgang har fri indgang til kælderen, som indeholder 3 gode værelser, badeværelse m. bruseniche og bryggersrum m. fjernvarmeinstalltion etc. og opgang til øverste etage. - En herlig børneafdeling.

Øverste etage med udsigt over byens tage, indeholder rummelig stue med udg. til stor terrasse og åben forbindelse til køkkenet, soveværelse, entre /fordelergang med adg. til badeværelse m. bruseniche og 3 gode værelser.

Endvidere er der overkommeligt haveanlæg og gode parkeringsforhold foran ejendommen.

Du kommer til at bo med få min. gåafstand til dagligvareindkøb, bagermester, skole og daginst., kort cykelafstand til havneområdet og byens badestrand ved Christiansminde. Jobber du udenfor kommunen er du på motorvejen 2 min. efter du har forladt indkørslen.

EN SPÆNDENDE EJENDOM MED MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.