Agerskiftet 2, 5881 Skårup Fyn

KVALITETSVILLA MED PRAGTFULDT TERRASSE - / HAVESTUE OMRÅDE

I populært kvarter med godt naboskab er denne skønne 1 plans villa attraktivt beliggende. Her er gå-afstand til sportscenteret, som både rummer boldklub, tennisklub, idrætshal med motions- og kulturcenter mv. Skolen og dagligvareindkøb ligger inden for 2. minutter på cykel.

Planløsningen siger pragtfuldt køkken / alrum med loft til kip, og udgang til den store syd-vest vendte hårdtræsterrasse, og åben forbindelse til opholdsstuen. Masterbedroom med walk in closet og adgang til dejligt badeværelse med bruseniche. Herudover entre med adgang til bryggersrum, børne-/gæsteafdeling med soveværelse, dejligt badeværelse med bruseniche og to børneværelser, hvor det ene har adgang til garagen. Garagen er med sine 50 m2 dejlig rummelig, og her er gulvvarme, så bilen altid er dejlig varm at entrere, og naturligvis også med el-port. Teknikrummet, og et skønt lille værksted, er placeret bagerst i garagen og har udgang til baghaven.

Det syd- og vestvendte terrasse område, udført i hårdttræ (ej reg. på BBR), er et virkelig skønt område, hvor solen skinner fra morgen til aften. Her er overdækket grill-plads, og den skønne havestue, hvor fritiden nydes året rundt. Haven er anlagt med et minimum af vedligehold, og for enden af den store flisebelagte indkørsel er et klasse udhus placeret. - Her er tale om en virkelig skøn bolig, som skal opleves.

Ejendommen ligger i en nyere udstykning, og i et hyggeligt landsbymiljø med kun 5-8 minutters kørsel til Svendborg og ca. det samme til vandet i Skårupøre.

EN EJENDOM SOM ER IDEEL FOR SÅVEL DEN UNGE SOM DEN MODNE FAMILIE, SOM ER KVALITETSBEVIDSTE.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.