Pasopvej 7, 5700 Svendborg

MULIGHED FOR HURTIG OVERTAGELSE - CHARMERENDE OG INDFLYTNINGSKLAR BYEJENDOM BELIGGENDE PÅ LUKKET VÆNGE

Denne spændende byvilla er attraktivt beliggende på lukket vænge og Ideel jer, som gerne vil bo centralt i Svendborg, med kort afstand til alle hverdagens fornødenheder. Her er få minutters cykelafstand til gågadenettet med byens mange cafeer og butikker og ligeledes kort cykelafstand til idræts-mekkaet Svendborg Vest, hvor mange af byens idræts-faciliteter er samlet i nye fantastiske rammer. Skole og indkøb ligger i kort gåafstand fra ejendommen.

Her er god plads inde som ude og i den dejlige have med hyggeligt gårdhavemilljø, kan solen kan nydes hele dagen.

Stueplan: Entre med hoveddør fra 2019 og trappe til kælder og 1. sal. Herfra videre adgang til køkken og dejlig stor stue med flotte plankegulve og biopejs. Via franske døre er der adgang til skøn lys spisestue i åben forbindelse til det pæne køkken og ligeledes med udgang til udestuen (reg. som overdækning), hvor solen, selv på køligere dage kan nydes i behagelig varme. Fra udestuen er der udgang til skøn sol-terrasse mod sydvest og det hyggelige gårdhavemiljø.
1. sal: Stor repos og fordelergang med adgang pænt badeværelse, 2 gode store børneværelser samt stort forældre-soveværelse. Her er flotte gulve i gang og på de 2 børneværelser, som er skiftet for ca. 10 år siden.
Kælder: I kælderen finder vi pænt gæstetoilet og stort "teenage-/gæsteværelse" (ej reg. bolig) samt bryggers med fjernvarmeinstallation og plads til vaskemaskine og tørretumbler.

En flot indflytningsklar ejendom med rigtig god beliggenhed, tæt på alt. Jobber du udenfor byen, er du på motorvejen mod Odense få min. efter du har forladt indkørslen.

EN EJENDOM SOM SKAL SES - BESTIL EN FREMVISNING ALLEREDE I DAG.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.