Stenbukken 37, Rantzausminde, 5700 Svendborg

FORNEMT KIK OVER SVENDBORG SUND - OG SÅ EN ATTRAKTIV BELIGGENHED I BUNDEN AF ET LUKKET VÆNGE, TÆT PÅ SKOLE OG SPORTSFAC. MV.

I en meget attraktiv udstykning, hvor der er skønne grønne områder med frugttræer og legepladser mv.,er denne gedigne og generelt oprindelige 1 plans villa særdeles velbeliggende. Der er et flot kik til vandet, kort og sikker gåafstand til skole, sportsplads med boldbaner og tennisbaner mv. 5 min. cykelafstand til lystbådehavn og dagligvareindkøb. - Alle dagligdagens fornødenheder er indenfor kort afstand.

Planløsningen siger dejligt stort spisekøkken, rummelig vinkelopholdsstue med brændeovn, flotte parketgulve, udsigt til sundet og udgang til syd- / og vestvendt terrasseområde. Her er entre med adgang til gæstetoilet, dejligt bryggers / baggang, værelsesgang med soveværelse med udgang til terrasseområde, retro badeværelse med bruseniche og karbad, børneværelse og værelse med adgang til den skønne helårs havestue med skønneste udsigt til sundet.

Der er integreret garage / værksted, som kunne indlemmes i boligdelen, Endvidere er der carport med bagvedliggende udhus, en stor og velanlagt grund med nytte -/ og prydhave, frugttræer og udsigt til sundet flere steder rundt på grunden. - En virkelig skøn og velanlagt grund..

Her er ca. 10 min. kørsel til Svendborg C, starten på motorvejen, hvis du jobber udenfor kommunen, og kun 5 min. cykelafstand fra skov og strand ved Lehnskov.

EN VELBELIGGENDE EJENDOM, HVOR DE FLESTE VIL MODERNISERE, MEN HVOR RAMMER OG OMGIVELSER BESTEMT ER TILSTEDE!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.