Hasselvænget 10, Lundeborg, 5874 Hesselager

MULIGHEDERNES HUS - FLEXBOLIG, PLADS TIL LIBERALT ERHVERV, KLINIK, FAMILIEVILLA MV. - UDSIGT TIL VANDET STORE BØRNEVÆRELSER, AKTIVITETSRUM MV. I TRYGT NÆRMILJØ

En virkelig skøn, vellykket og nærmest vedligeholdelsesfri liebhavervilla, som er opført i 2006 med 212 m2 bolig i stueplan og hvor kun 44 m2 af 1. sal er "udnyttet". Der er derfor mulighed for yderligere boligareal ovenpå. Ejendommen ligger i et attraktivt lukket vænge, kun 100 m fra stranden, og et hop i bølgen blå. Her er kort gåafstand til det helt særegne fiskermiljø på havnen, hvor fiskerne lander dagens fangst, lystsejlerne stævner ud, og hvor livet ved vandet leves året rundt i båden, kajakken, eller når der er fællesspisning med sang og musik.

Planløsningen fortæller om en dejlig stor dagligdagsindgang med bryggersfac., men også den "fine" indgang, som entreres via den smukt anlagte trappe i granit, fordelergang med adgang til 3 store børne-/teenageværelser, som alle har udgang til terrasse / haven. Et dejligt stort og pragtfuldt køkken / alrum med stort terrassedørsparti til eftermiddags-/ aftenterrasse, som du kan overdække med Faber markisen, når dugger falder. Køkken / alrummet har ydermere brændeovn og åben forbindelse til ca. 40 m2 stor opholdsstue med udgang til haven. En smuk trappe fører dig til det "frithængende / indskudte dæk over opholdsstuen, som er et virkelig dejligt og fredfyldt sted at slappe af med en bog, udgøre et behandlerrum / hjemmekontoret eller bare stedet, hvor du nyder udsigten over vandet mod Langeland. En stemning, som skal opleves!! Herudover er der forældre-soveværelse med udgang til morgenterrasse, adg. til lækkert badeværelse med bruseniche og spabad samt trappe til ca. 20 m2 stort walk-in /garderoberum mv. ovenpå.

På 1. sal er der endvidere et ca. 50 m2 stort fitness -/ aktivitetsrum (ej reg. på BBR), ligesom der er et stort uudnyttet rum med udgang til balkon. Heroppe er der mulighed for udvidelse af boligarealet med ca.100 m2, hvis man har behov herfor.

Den store ejendom opvarmes ved naturgas, genvækstvarme og brændeovn. Her er dejligt højt til loftet, flotte klinke-/ parketgulve med gulvvarme, centralstøvsuger og det er i hele taget tale om, en ejendom som skal opleves.

Her er integreret carport, et 17 m2 stort isoleret udhus, og en særdeles velanlagt have med mange solkroge / fliseterrasser.

Fra ejendommen er der 100 m til den lækreste hvide sandstrand, og få min. gang til havnen, som summer af liv året rundt. Der er 20 min. kørsel til Svendborg og samme afstand til Storebæltsbroen, hvis du skal jobbe i København. Der er også kun små 10 min. kørsel til tophåndbold i Gudmehallerne, hvor GOG holder til.

EN SJÆLDEN OG NYERE EJENDOM MED MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER HER I DET IDYLLISKE FISKERLEJE I LUNDEBORG MED UTALLIGE NATUROPLEVELSER I "BAGHAVEN" OG FOR FAMILIEN HVOR INTERESSEN ER VANDSPORT, LØBETUR I SKOVEN ETC. -

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.