Hasselvænget 10, Lundeborg, 5874 Hesselager

LUNDEBORG - PRAGTFULD FAMILIEVILLA I TRYGGE RAMMER, MED UDSIGT TIL VANDET, STORE BØRNEVÆRELSER, AKTIVITETSRUM MV.

En virkelig skøn og vellykket familie-villa opført i 2006, med alene 212 m2 bolig i stueplan og hvor kun 44 m2 af 1. sal er udnyttet, så der er mulighed for yderligere boligareal ovenpå. Ejendommen ligger i et attraktivt lukket vænge, kun 100 m fra stranden, og et hop i bølgen blå. Her er kort gåafstand til det helt særegne fiskermiljø på havnen, hvor fiskerne lander dagens fangst, lystsejlerne stævner ud, og hvor livet ved vandet leves året rundt i båden, kajakken, eller når der er fællesspisning med sang og musik.

Planløsningen fortæller om en dejlig stor dagligdagsindgang med bryggersfac., fordelergang med adgang til 3 store børne-/teenageværelser, som alle har udgang til terrasse / haven. Et dejligt stort og pragtfuldt køkken / alrum med udgang til eftermiddags-/ aftenterrasse, som du kan overdække med Faber markisen, når dugger falder. Køkken / alrummet har ydermere brændeovn og åben forbindelse til ca. 40 m2 stor opholdsstue med udgang til haven. Et virkelig dejligt og fredfyldt sted at slappe af med en bog, eller bare nyde udsigten over vandet mod Langeland, findes på et "frithængende dæk" over opholdsstuen. Et sted, som skal opleves!! Herudover er der forældre-soveværelse med udgang til morgenterrasse, adg. til lækkert badeværelse med bruseniche og spabad samt trappe til ca. 20 m2 stort walk-in /garderoberum mv. ovenpå.

På 1. sal er der endvidere et ca. 50 m2. stort fitness -/ aktivitetsrum (ej reg. på BBR), ligesom der er et stort uudnyttet rum med udgang til balkon. - Heroppe er der mulighed for udvidelse af boligarealet med ca.100 m2, hvis man har behov herfor.

Den store ejendom opvarmes ved naturgas, genvækstvarme og brændeovn. Her er dejligt højt til loftet, flotte klinke-/ parketgulve med gulvvarme og i hele taget, en ejendom, som skal opleves.

Her er integreret carport, et 17 m2 stort isoleret udhus, og en særdeles velanlagt have med mange solkroge / fliseterrasser.

Fra ejendommen er der 100 m til den lækreste hvide sandstrand, og få min. gang til havnen, som summer af liv året rundt. Der er 20. min. kørsel til Svendborg og samme afstand til Storebæltsbroen, hvis du skal jobbe i København.

EN EJENDOM MED EN SKØN BELIGGENHED I DET IDYLLISKE FISKERLEJE I LUNDEBORG MED UTALLIGE NATUROPLEVELSER I "BAGHAVEN" OG SOM ER IDEEL FOR BØRNEFAMILIEN HVOR INTERESSEN ER VANDSPORT EL. HÅNDBOLD I DE NÆRLIGGENDE GUDMEHALLER HVOR GOG HOLDER TIL!! EJENDOMMEN HAR FLEXBOLIGTILLADELSE.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.