Sundhøjhuse 6, Vindeby, 5700 Svendborg

PRAGTVILLA MED UDSIGT OVER SVENDBORGSUND, I VINDEBY OMRÅDETS MEST ATTRAKTIVE UDSTYKNING

Højt beliggende og med smukkeste udsigt over Svendborgsund, broen, og byen på den anden side af sundet, er denne skønne bolig beliggende, i et attraktivt lukket vænge med kort gåafstand til dagligvareindkøb. Her er tænkt lidt ekstra over det hele, og der er brugt bedre materialer overalt, såsom Uno Form skabe i køkken og bad, Vola armaturer, og Kuma granit etc. etc., så det er virkelig kvalitet fra A til Z, som skal opleves.

Stueplan er indrettet med det skønneste køkken / alrum, hvorfra der er kik til sundet, og en rigtig flot trappe til 1. sal. I stueplan desuden to rigtig gode børneværelser, det ene med karnapvindue, lækkert badeværelse med bruseniche, og fra entreen et praktisk bryggersrum. - I hele stueplan er der gulvvarme, flotte klinke- og plankegulve.

På 1. sal kommer du op i en pragtfuld opholdsstue, med loft til kip, udgang til udsigtsterrasse, hvor Svendborg Sund og byen, på den anden side af sundet, er et studie i sig selv. Her er kontoret, endnu et lækkert badeværelse med bruseniche, og så The Master Bedroom med walk in closet. - En virkelig skøn etage, hvor du er på 1. parket til alt hvad der foregår på sundet, og Svendborg by på den anden side, dag og nat.

Haven er anlagt med et minimum af vedligehold med flise-/solterrasser, et stort isoleret udhus, og flisebelagt indkørsel.

Du kommer til at bo i en vidunderlig bolig, som oser af kvalitet og godt materialevalg, og du kommer til at bo i en af kommunens smukkeste udstykninger, hvor du indenfor 5. min cykelafstand har "matriklen" med skole, sportsplads, idrætshal og tennisanlæg, dagligvareindkøb, populær bager-/ og slagtermester, lystbådehavnen og den lille badestrand op til havnen. - Du er på motorvejen, og på vej til jobbet i Odense, 5. min efter du er kørt ud af indkørslen. Svendborg by er 7-8 min. kørsel borte, så alt ligger lige rundt om hjørnet i denne smukke villa, som du bør se, hvis du tør!!

HER ER UDSIGT OG KVALITET FOR ALLE PENGENE, I DENNE SKØNNE BOLIG - BOOK EN FREMVISNING ALLEREDE I DAG!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.