Tvedvej 85, 5700 Svendborg

98 M2 INDFLYTNINGSKLAR BOLIG BL.A. MED NY LUFT TIL VAND VARMEPUMPE OG 98 GODE KÆLDER M2

Yderst regulær rødstensejendom, som overalt fremtræder i pæn indflytningsklar stand, hvor terrasse samt haveanlæg er eftermiddags-/ aftensol orienteret. Her er to min. gå-afstand, til dagligvareindkøb og naturoplevelser i skoven. Centrum og byens badestrand er indenfor 5-10 min. cykelafstand.

Stueplan indeholder dejligt stort spisekøkken med nedgang til den gode kælder, pænt badeværelse m. bruseniche, lys og venlig opholdsstue m. udgang til sydvendt terrasse. Her er entre / fordelergang, soveværelse, børneværelse og spisestue / alternativt et extra soveværelse, idet stuen også kan rumme plads til spisebordet

Den gode kælder er ikke registreret til bolig, men indeholder rummelig "gildesal -/ aktivitetsrum - / teenageværelse", ældre toilet, to sammenhængende rum, som har været anvendt til "værelser" indtil ungerne flyttede hjemmefra. Vaske og fyrrum mv. - Her er tale om en god og højloftet kælder med mange anvendelsesmuligheder.

Endvidere er der muret garage, indkørsel med gode parkeringsforhold og et haveanlæg, som er anlagt med et minimum af vedligehold.

Du kommer til at bo med kort gå-afstand til naturoplevelser i Rottefældeskoven, og det skønne naturområde ved Ørsteds Borgruin, men stadig kun 5. cykel-afstand fra skole, sportsfac. og centrum af byen.

EN BOLIG FOR DET BREDE PUBLIKUM

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.