Sognevej 51, 5771 Stenstrup

"LANGHØJ" - FLISEMANDENS TIDLIGERE BOLIG, HVOR PRISEN INDIKERER, AT DU SKAL VÆRE KLAR PÅ, AT DER SKAL LAVES NOGET.

Lige udenfor Stenstrup by, men med få minutters cykelafstand til skole, idrætsanlæg og dagligvareindkøb, er denne ejendom beliggende i landlige omgivelser omkranset af marker. Du skal være parat til at en gennemgribende modernisering venter og at du er klar til at trække i arbejdstøjet.

Stueplan siger dejlig lys og venlig opholdsstue med skønt kik over markerne, rummeligt køkken / alrum m. adg. til viktualierum, baggang og badeværelse m. bruseniche. Herudover er der entre med trappe til 1. sal og nedgang til kælder.

På 1. sal kommer du op i et stort aktivitetsrum / værelse og så er der to gode gavlværelser. - Heroppe er det en luft til luft varmepumpe, som sørger for at du ikke fryser når det er koldt udenfor.

I kælderen er der integreret garage, et ældre badeværelse og flere disponible rum, hvor bla. naturgasfyret er monteret. - I kælderen er der mange "spor" efter "flisemanden", som har sat sit aftryk på huset, da det var ham der regerede.

Her er muret garage og I den skønne have ud til åbne marker, er der et 23 m2 stort muret udhus etc.

Du kommer til at bo i landlige omgivelser, men med kun 5 min. cykelafstand fra skole, idrætsanlæg med boldbaner, tennisbaner og idrætshal samt dagligvareindkøb i brugsen, den lokale bager og slagtermester. Svendborg ligger 10. min kørsel fra ejendommen og du er hurtigt på motorvejen, hvis du jobber i Odense etc.

DU KAN FLYTTE IND OG OVERVEJE HVAD DU VIL LAVE, SOM DET FØRSTE - ROM BLEV IKKE BYGGET PÅ EN DAG.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.