Folehaven 57, 5700 Svendborg

GENNEMMODERNISERET RÆKKEVILLA I POPULÆRT KVARTER, HVOR MARGRETHELUNDSKOVEN ER NÆRMESTE NABO

I et lukket trafiksikkert vænge, hvor kun 5 min. på cyklen bringer dig til Centrum af byen, og hvor motorvejen ligger indenfor 1 min. kørsel i bil, er denne beliggenhed helt i særklasse, tæt på naturoplevelser i skoven og skole, daginst. og dagligvareinskøb lige rundt om hjørnet.

Boligen er nyligt gennemrenoveret, hvor køkken er skiftet, alle gulve i stueplan er skiftet, radiatorer er skiftet, varmeveksler er installeret og hele boligen fremstår i perfekt indflytningsklar stand.

Planløsningen siger dejligt nyt spisekøkken, bryggers / baggang med fjernvarmeinst. og nye skabselementer, entre og opgangsrum m. dejlig trappe til 1. sal og adgang til pænt toilet. samt adg. til dejlig opholdsstue m. udgang til terrasse / overkommeligt haveanlæg. - Her er nymalet og kan du lide farverne, er det kun at rykke ind og stille møblerne på plads.

1. sal indeholder dejligt badeværelse m. bruseniche, meget stort soveværelse m. skabsvæg og to gode børneværelser. - Overalt på 1. sal er der nymalet og indflytningsklart m. massive bøgeparketgulve i alle værelser.

Herudover er der nemt anlagt haveanlæg med sydvendt terrasse. Der er parkeringsmulighed foran ejendommen og 50 m fra boligen ligger carporten m. udhus.

Du kommer til at bo i et lukket børnevenligt kvarter, hvor fællesarealet med legeplads har adgang til skoven og stisystem til hundelufteren eller dig som vil starte løbeturen i skoven med det samme. I en cykelafstand på 5 min. når du sportscentrum ved SG-Centret, hvor der er badeland, idrætshal hvor alle indendørsaktiviteter findes, tennisklub og stedet hvor boldklubben SFB holder til. - Alt ligger indenfor kort cykelafstand.

EN HELT IGENNEM INDFLYTNINGSKLAR BOLIG, SOM KAN OVERTAGES STRAKS.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.