Tvedvej 174, Tved, 5700 Svendborg

INDBYDENDE OG INDFLYTNINGSKLAR RØDSTENSVILLA I 1 PLAN, HVOR MANGE EXTRA M2 ANVENDES TIL BOLIG !!

En virkelig skøn 1 plans villa i den populære del af Tved, med kort gåafstand til dagligvareindkøb, skole, daginst. - og fritidsaktiviteter i Tvedhallen, og på banerne i Tved Boldklub. Ejendommen er pænt vedligeholdt og i god stand, og der er mange extra m2, som anvendes til bolig. Det giver mange anvendelsesmuligheder for både børnefamilien, og når børnene har forladt reden.

Boligens planløsning siger dejlig vinkelopholdsstue med flotte parketgulve, brændeovn og udgang til overdækket aftenterrasse. Her er rummeligt soveværelse med skabe, stort teenageværelse (tidl. 2. børneværelser, som nemt reetableres), et dejligt badeværelse m. bruseniche, dejligt funktionelt køkken m. spiseplads og forsænket bryggersafd. - En meget indbydende og helt igennem indflytningsklar bolig.

Herudover er der den murede garage, hvor sælger har udgravet og isoleret gulvet, ligesom indvendig isolering er foretaget, så den kan bruges til teenageren / et super hobby-/ aktivitetsrum etc. Her er carport, havestue, værksteder og et par udhuse, som ikke alle er reg. på BBR.

Du kommer til at bo i en bydel med et godt nærmiljø, og hvor alt ligger indenfor kort gå-/cykelafstand. Svendborg C og byens badestrand mv. ligger indenfor 10 min. cykelafstand. Og 5 min. efter du forlader indkørslen, er du på motorvejen, hvis du jobber udenfor kommunen.

DER ER TALE OM EN INDBYDENDE BOLIG MED RIGTIG MANGE MULIGHEDER - IDEEL FOR HOBBYMANDEN, SOM HAR BRUG FOR VÆRKSTEDSPLADS.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.