Vilhelmskildevej 11, 5700 Svendborg

2 FAMILIES EJENDOM I SUPER STAND OG SUPER BELIGGENHED I ROLIGE OMGIVELSER, 5 MIN. GÅAFSTAND FRA GÅGADENETTET

2 FAMILIES EJENDOM I SUPER STAND OG SUPER BELIGGENHED I ROLIGE OMGIVELSER, 5. MIN. GÅAFSTAND FRA GÅGADENETTET

Særdeles attraktivt og roligt beliggende, i et smørhul på solsiden af vejen, ligger denne skønne ejendom indeholdende 2 meget hyggelige lejligheder, der begge bliver ledige 1. maj 2022, hvor ejendommen tidligst kan overtages. Tag, vinduer og begge badeværelser er skiftet i denne helt igennem indflytningsklare ejendom, som kan bebos af flere generationer, men også en pragtfuld familievilla med hele 4 soveværelser for den pladskrævende familie.

Stueplan indeholder dejligt køkken / alrum, kontormiljø med udgang til haven, stue, en flot 2-fløjet dør til soveværelset i stueplan og et lækkert nyere badeværelse m. bruseniche. - Overalt i stueplan er der stuklofter, flotte afhøvlede gulve og hvor charmerende oprindelige køkkenskabe er bevaret, da køkkenet i sin tid blev skiftet.

1. sal er indrettet med to sammenhængede stuer, hvor den ene har udgang til altan, en flot 2-fløjet dør til soveværelset, et hyggeligt køkken, ligeledes med de flotte gamle køkkenskabe bevaret, og et dejligt nyere badeværelse med bruseniche. - Overalt på 1. sal er der flotte afhøvlede plankegulve etc.

Kælderen er ærlig og indeholder flere gode disponible rum og hvor du bestemmer dine anvendelsesmuligheder. Her er vaskerum, "et værelse", et tidl. toiletrum og diverse viktualierum mv.

Du kommer til at bo i den bedste del af Vestre bydel få minutters gang fra Centrum af byen, daginst. og skoler samt 5 min. cykelafstand fra SG-Centret, hvor alskens sport kan udøves, badeland, tennisbaner og Boldklubben SFB mv.

EN HELT IGENNEM PRAGTFULD EJENDOM, SOM BARE LIGGER GODT, ER I SUPER STAND OG I EN GENNEMFØRT CHARMERENDE STIL.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.