Rønnebærvænget 6, Thurø, 5700 Svendborg

CHARMERENDE TRÆHUS I ET POPULÆRT VÆNGE, OG PÅ EN VIRKELIG SKØN GRUND

CHARMERENDE TRÆHUS I ET POPULÆRT VÆNGE, OG PÅ EN VIRKELIG SKØN GRUND, HVOR DET ER NEMT AT BYGGE TIL!!

På et af Øens mest attraktive vænger med kik til boldbanerne, er dette hyggelige og charmerende træhus beliggende i en rigtig skøn have. Du kommer til at bo først på Øen i et roligt vænge med sikkert stisystem / grønne områder med fællesarealer næsten til vandet, på 1. parket, når der spilles på boldbanerne, og med kort gå-afstand til skole etc..

Indretningen er hyggelig og charmerende med forskudte planer, loft til kip og plankegulve overalt. Her er dejligt funktionelt spisekøkken, med udgang til den skønneste syd-vest-vendte terrasse, badeværelse med bruseniche, teenageværelse m. udgang til haven og tre trin ned til dejligt soveværelse. Den hyggelige opholdsstue med brændeovn og udgang til den skønneste ugenerte terrasse, er forsænket ift. køkkenet. -. Herudover er der en præsentabel entre m. flotte gulvklinker med gulvvarme, adgang til hyggeligt "værelse" (indeholdt i boligareal, ansøgt og mundtligt godkendt), som igen har adg. til viktualierum.

Her er integreret udhus i forbindelse med boligen, en charmerende og pragtfuld anlagt have med frugttræer, og her er carport m. bagvedliggende udhus. - Haven er vidunderlig og skal opleves.

Du kommer til at bo først på Øen i et meget populært lukket kvarter, hvorfra der er adg. til grønne fællesarealer med legepladser og et mindre skovområde mellem de børnevenlige vænger. Du har boldbanerne på den anden side af vejen, 2 min. cykelafstand fra skolen, Øens populære bagermester og dagligvareindkøb mv. - Alt ligger lige rundt om hjørnet.

EN PRAGTFULD GRUND, EN HYGGELIG OG CHARMERENDE EJENDOM, HVOR 109 M2 ANVENDES TIL BOLIG - NEMT AT BYGGE TIL OG MÅ ANVENDES TIL FLEXBOLIG.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.